👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Naoglądali się filmów dla starych bab i myślą, że w życiu jest tak samo. Odjebią kitę z ostentacyjnymi oświadczynami i myślą, że ktoś im puchar za do da i oklaszcze. Tak jak na tych zj🤬ych romansidłach gdzie koleś w ostatniej chwili przed odlotem wpada na lotnisko i mówi: muszę z tobą koniecznie porozmawiać i nie leć, i zostań bo jestem uczuciowym poczciwym biedakiem. A wtedy wszyscy dookoła klaszczą.
serio tu taka gównoburza?
1: to jest sadistic!
2: koles prawidlowo doj🤬, bylo smiesznie
1: to jest sadistic!
2: koles prawidlowo doj🤬, bylo smiesznie

A mi tam się nie podobało, co wykrzyczał. Czemu niby takie oświadczyny są idiotyczne WalkingStephenHawking? Chciał dziewczynie zapewnić niezapomniane wrażenia. Prawdopodobnie, patrząc po tym co ja bym myślał, nie była to prosta decyzja, nie każdy umie tak wyjść na scenę i bez żenady przy takiej liczbie osób się oświadczyć. Sam, co prawda pewnie bym się nie posunął do tego, ale może laska ma jakieś partykularne potrzebny, kto wie.

takich oświadczyn się k🤬a nie robi, bo stawiasz laskę pod ścianą to raz dw jak laska powie nie to się ośmieszasz, więc gościu z tłumu idealnie się wpasował
Piwo dla niego

Aaaa dobrze fagasowi tak, takie rzeczy to sprawa prywatna. Można po takich głupkach jechać jak po paradzie równości, bo to to samo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie