Gorzej jakby dokończył, a laska by mu powiedziała "a weź sp🤬alaj"
Some say we'll see Armageddon soon.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.

Naoglądali się filmów dla starych bab i myślą, że w życiu jest tak samo. Odjebią kitę z ostentacyjnymi oświadczynami i myślą, że ktoś im puchar za do da i oklaszcze. Tak jak na tych zj🤬ych romansidłach gdzie koleś w ostatniej chwili przed odlotem wpada na lotnisko i mówi: muszę z tobą koniecznie porozmawiać i nie leć, i zostań bo jestem uczuciowym poczciwym biedakiem. A wtedy wszyscy dookoła klaszczą.
serio tu taka gównoburza?
1: to jest sadistic!
2: koles prawidlowo doj🤬, bylo smiesznie
1: to jest sadistic!
2: koles prawidlowo doj🤬, bylo smiesznie

podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
A mi tam się nie podobało, co wykrzyczał. Czemu niby takie oświadczyny są idiotyczne WalkingStephenHawking? Chciał dziewczynie zapewnić niezapomniane wrażenia. Prawdopodobnie, patrząc po tym co ja bym myślał, nie była to prosta decyzja, nie każdy umie tak wyjść na scenę i bez żenady przy takiej liczbie osób się oświadczyć. Sam, co prawda pewnie bym się nie posunął do tego, ale może laska ma jakieś partykularne potrzebny, kto wie.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę

takich oświadczyn się k🤬a nie robi, bo stawiasz laskę pod ścianą to raz dw jak laska powie nie to się ośmieszasz, więc gościu z tłumu idealnie się wpasował
Piwo dla niego

Aaaa dobrze fagasowi tak, takie rzeczy to sprawa prywatna. Można po takich głupkach jechać jak po paradzie równości, bo to to samo.