📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne
🔥
Wyjaśniony przez sierżanta
- teraz popularne

kranik123 napisał/a:
Bardzo cie dobrze @ podsumował. Jeszcze raz ci to to wkleję jakbyś przeoczył "
Ostry jestes ananas , patrze nie tylko ze mna wchodzisz w takie konwersacje. Ty chyba jakis dzieciak jestes albo niedowartosciowany typ. Placzesz na tym sadolu co chwile do kogos."
Czemu Annas a nie kiwi? Ostre słowa, inteligentne i wysublimowane. „Pana Tadeusza”?
kranik123 napisał/a:
@
Nie zgadniesz, ale jak się pisze przez telefon, to takie rzeczy czasami wychodzą.
Zresztą ty chyba jestes starym dziadem, że tak non stop popuszczasz o tą pisownię.
Tak, tak. Oczywiście.
żmij napisał/a:
Tak, tak. Oczywiście.
Musze przyznać, że przypomniałeś mi dawne czasy. Kiedyś był taki trend, że internetowi napinacze, którzy przez deficyty intelektualne, kompletnie nie potrafili nic sensownego napisać, czepiali się pisowni innych osób. W ten sposób probowali sie dowatrościować. Było to uznawane, za mega żenujące. Widać nie wszyscy chłopcy zmądrzeli i z tego wyrośli. Ale wierzę, że i tobie się kiedyś uda.
kranik123 napisał/a:
To że z🤬bie nie załapałeś żartu to już nie moja wina. Chociaż większy błąd popełnił twój stary, że zaoszczędził na gumce.
Tu nie chodzi o żart a co innego tepaku ale skad ty mozesz wiedzieć o co chodzi...
Skup sie na lekjach w szkole

Stan jej mieszkania jest odzwierciedleniem stanu jej umysłu. Uważajcie na siebie.
kranik123 napisał/a:
Tylko, ze to ty sam zacząłeś bezmyślnie cisnąć o głupi błąd. Jak jakiś rycerzyk internetowy, szukających atencji.
No i wystarczyło poprawić.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie