Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Ogólnie to zabawa będzie do czasu aż nagromadzona warstwa tłuszczu na radiatorze nie upośledzi odprowadzania ciepła do tego stopnia że karta się stopi.
Eee, cienki ma ten sprzęt odnosnie temp. Ja właśnie jestem w trakcie batalli z HP, ktorzy twierdzą że 113 stopni C to jest całkowicie normalna sprawa i nie nalezy sie niczym przejmowac.
Ładnie się spinacie o tą kartę. Jego kasa, więc zrobi z nią co chce. Zrobił zabawny filmik więc jestem zadowolony.
Od siebie dodam że karta wytrzyma 100 C bez problemów. Tłuszcz nie jest przewodnikiem prądu więc też nic nie powinien zniszczyć jak się dostanie do środka.
1:10 - 1:26 Fedde Le Grand Remix - Coldplay - Paradise - youtu.be/j9zJkvtbwG0
1:26 - 2:14 W&W - DNA (Mark Sixma Remix) - youtu.be/lpA9xmX38sM
2:14 - 3:16 Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire - youtu.be/LDPdE8Xxod4
3:16 - 5:12 Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike and NERVO - The Way We See The World (Afrojack's Vocal Edit) - youtu.be/OX8cgyqxFrY
A myślałem że jeden track będzie i w sekundę wypiszę.
Fascynujący film ... jakiś debil ma za dużo hajsu albo bogatych starych więc tak oto wykorzystuje możliwości jakie dał mu los... Pogratulować iq musztardy ...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie