Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nejm 2013-01-21, 14:01 4
Phi!

podpis użytkownika

Zgłoś
p................0 2013-01-21, 14:02 17
pacyfista napisał/a:

To, że jest p🤬deczką słychać po sposobie mówienia, o głosie już nie wspomnę, bo to bywa mylące, ale jednak nie w tym przypadku. A rzecz w tym, że ryzykuje zepsucie dobrego sprzętu, który mógłby oddać komuś, żeby się popisać w internecie. Rany, musiałem ci to tłumaczyć

c🤬j ci do tego, co on kupuje i co robi ze swoim sprzętem. Jak typ ma kaprys kupić sobie kartę graficzną, załóżmy za 1500zł i później rozj🤬 ją młotkiem to nie twój interes. Rany, musiałem ci to tłumaczyć
Zgłoś
k................2 2013-01-21, 14:12
nie pierwszy już to koleś co gotuje na gtx 480 ^^
Zgłoś
korinogaro 2013-01-21, 14:14
Ogólnie to zabawa będzie do czasu aż nagromadzona warstwa tłuszczu na radiatorze nie upośledzi odprowadzania ciepła do tego stopnia że karta się stopi.
Zgłoś
Hades231 2013-01-21, 14:16
Eee, cienki ma ten sprzęt odnosnie temp. Ja właśnie jestem w trakcie batalli z HP, ktorzy twierdzą że 113 stopni C to jest całkowicie normalna sprawa i nie nalezy sie niczym przejmowac.
Zgłoś
Vivil 2013-01-21, 14:20
A tutaj poprzednia część:

Ładnie się spinacie o tą kartę. Jego kasa, więc zrobi z nią co chce. Zrobił zabawny filmik więc jestem zadowolony.
Od siebie dodam że karta wytrzyma 100 C bez problemów. Tłuszcz nie jest przewodnikiem prądu więc też nic nie powinien zniszczyć jak się dostanie do środka.

podpis użytkownika

Homo doctus in se semper divitias habet.
Zgłoś
M................i 2013-01-21, 14:28
hierek18 napisał/a:

Krokiet mogę zrozumieć że się podgrzał... no ale k🤬a ziemniaki ?? Czemu ich nie zjadł ? Kto tu kogo chce w c🤬ja zrobić ?

Kto by chciał się zajadać zimnym ziemniakiem przed widzami

Vivil napisał/a:

A tutaj poprzednia część:

Ładnie się spinacie o tą kartę. Jego kasa, więc zrobi z nią co chce. Zrobił zabawny filmik więc jestem zadowolony.
Od siebie dodam że karta wytrzyma 100 C bez problemów. Tłuszcz nie jest przewodnikiem prądu więc też nic nie powinien zniszczyć jak się dostanie do środka.

ale masło nie jest w 100% olejem, a w części wodą więc się nie znasz

korinogaro napisał/a:

Ogólnie to zabawa będzie do czasu aż nagromadzona warstwa tłuszczu na radiatorze nie upośledzi odprowadzania ciepła do tego stopnia że karta się stopi.

Myślisz, że nie posprząta po eksperymencie ;p? Patelnie zawsze trzeba umyć

Desire00 napisał/a:

Skąd wiesz? Ktoś ma więcej hajsu od ciebie to jest p🤬deczką z bogatymi rodzicami, tak?

tak dokladnie, chociażby dlatego, że w szkole nigdy mu sie nie wypisuje długopis
Zgłoś
s................r 2013-01-21, 14:29
Pfff jak podgrzewanie to u niego gotowanie to niech sie jebie frajer
Zgłoś
palililili 2013-01-21, 14:46
jaki tytul nutki?
Zgłoś
robimi 2013-01-21, 14:49
i po co kupować kuchenkę jak masz komputer ...
Zgłoś
A................z 2013-01-21, 15:10
Ani to fajne ani śmieszne. Po prostu głupie.
Zgłoś
Adash1991 2013-01-21, 15:22
Jesz krokieta i odgrzewane ziemniaki? Ale nędza...
Zgłoś
Vivil 2013-01-21, 15:24
palililili napisał/a:

jaki tytul nutki?

1:10 - 1:26 Fedde Le Grand Remix - Coldplay - Paradise - youtu.be/j9zJkvtbwG0
1:26 - 2:14 W&W - DNA (Mark Sixma Remix) - youtu.be/lpA9xmX38sM
2:14 - 3:16 Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire - youtu.be/LDPdE8Xxod4
3:16 - 5:12 Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike and NERVO - The Way We See The World (Afrojack's Vocal Edit) - youtu.be/OX8cgyqxFrY

A myślałem że jeden track będzie i w sekundę wypiszę.

podpis użytkownika

Homo doctus in se semper divitias habet.
Zgłoś
theszponder 2013-01-21, 15:26
Ja p🤬le, ale mnie irytuje to jego naciąganie słów.

podpis użytkownika

batsugame.pl
Zgłoś
Tafariel 2013-01-21, 15:57
Fascynujący film ... jakiś debil ma za dużo hajsu albo bogatych starych więc tak oto wykorzystuje możliwości jakie dał mu los... Pogratulować iq musztardy ...

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie