Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
prezes_d 2023-02-04, 7:45 2
DMT napisał/a:

Kolega pyta o link do całości...
A tak na serio:
Patrzcie i uczcie się smutne p*zdy, jak wygląda poczucie czarnego humoru i dystans do siebie. Nie pie**olą jak to im nie jest ciężko, jak to los ich nie doświadczył, bo wiedzą, że to i tak nic k***a nie zmieni, tylko dostosowują się do zaistniałej sytuacji, chyba w najlepszy możliwy sposób...
Nie ma dej, bo muszę mieć na podlewanie warzywa, chociaż za takie podejście, to sam bym im 100 w ciemno wpłacił, bo pomimo tak wujowej sytuacji, są w tym wszystkim zabawni, a nie k***a śmieszni, jak co niektórzy, co im uj***li nogę i już ich świat się załamał i dej, dej...
Ode mnie - w pełni zasłużone

I tu popieram w 100% nie biadolą tylko fajny numer wyj🤬i. Mają dystans do tego poj🤬ego świata i kraju. Trzeba mieć jaja żeby tak się bawić a nie narzekać. Pozdrawiam występujących jestem za.
Zgłoś
martils 2023-02-04, 8:06 3
radek225 napisał/a:

Weź to usuń, proszę cię...

można usunąć ale tylko do któregoś miesiąca
Zgłoś
DMT 2023-02-04, 8:24
martils napisał/a:

można usunąć ale tylko do któregoś miesiąca

Usunąć można zawsze, różni się tylko kwota opłaty utylizacyjnej...

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Arathnmor 2023-02-04, 8:30
Bourbonable napisał/a:

Po c🤬j dodawać tyle warzyw, gdy ma się jedno duże ?

Rosołek musi mieć różne rodzaje warzyw, tak samo lepszy jest jak doda się różne rodzaje mięs, kości na wzbogacenie minerałami.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
C................h 2023-02-04, 8:54
Ludobojstw0 napisał/a:

gdyby nie ten p🤬lony Internet to bym teraz r🤬ał cię w dupę ty co to czytasz a tak to razem oglądamy ten koniec

Te kureskie rzycie ...
Zgłoś
Baronessa 2023-02-04, 9:06 12
Buahah... Sucharek w temacie, równie żenujący:

Zgłoś
BillBoss 2023-02-04, 9:57 1
Ta wkładka rosołowa to jakiej jest płci? Bo jakoś ciężko mi zidentyfikować...
Zgłoś
Baronessa 2023-02-04, 10:19 1
Leatherface napisał/a:

Ta wkładka rosołowa to jakiej jest płci? Bo jakoś ciężko mi zidentyfikować...

Nieheteronormatywny, niebinarny gej.
Zgłoś
pawel76 2023-02-04, 10:32 2
jednoręki-ujeżdżacz napisał/a:

Obłuda wielkich sadoli. Jak wy p🤬licie o „warzywie” to są spoko śmichy-hihy a jak ktoś sam zażartuje z siebie to żenujący żart. A właśnie, że k🤬a nie. Dobry żart w klimacie czarnego humoru. C🤬j wam w dupe.

Dokładnie mam takie samo zdanie. C🤬j w dupę obłudnym, zj🤬ym, ultra prawicowym i naziolskim sadolom
Zgłoś
~Dostojny 2023-02-04, 10:45
Tatuaż już ma, teraz jeszcze tylko kolczyk w nos, włosy na fioletowo przefarbować i modniś pierwsza klasa.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Budrys2000 2023-02-04, 11:27 1
Baronessa napisał/a:

Nieheteronormatywny, niebinarny gej.

Ale jak leży w wannie to już cispłciowy genderfluid.
Zgłoś
martika 2023-02-04, 11:34
Dużo o tych osobach w necie są małżeństwem i planują posiadanie dzieci więcej info
viva.pl/ludzie/newsy/wojtek-sawicki-o-dzieciach-w-przyszlosci-jesli-ur...

Zgłoś
BillBoss 2023-02-04, 11:44
martika napisał/a:

Dużo o tych osobach w necie są małżeństwem i planują posiadanie dzieci więcej info

Wiele już widziałem, ale w tym przypadku akt pokrycia przerasta możliwości mojej wyobraźni
Zgłoś
macintosh 2023-02-04, 12:54 2
Bourbonable napisał/a:

Po c🤬j dodawać tyle warzyw, gdy ma się jedno duże ?

Dla smaku k🤬a a do czego ?
Zgłoś
~Dostojny 2023-02-04, 13:03 4
Leatherface napisał/a:

Wiele już widziałem, ale w tym przypadku akt pokrycia przerasta możliwości mojej wyobraźni

Był przypadek: do zakładu pogrzebowego czy prosektorium (c🤬j wie już nie pamiętam), przywieźli trupa młodego mężczyzny. Pracowała tam kobita i dostrzegła, że trup ma sztywnego c🤬ja. Nie potrafiła się powstrzymać i zaczęła go dojeżdżać. I tak się stało, że doszło do ejakulacji. Ciężko w to uwierzyć, ale baba zaszła w ciężę z trupem. To z niedorozwojem może też się uda, będą się opiekować słodkimi małymi downami.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie