Takie rzeczy widywało się w filmach. Tutaj ewidentnie starzy byli zajęci bagażami i zapomnieli o gówniaku - wyj🤬e na niego.
Cały film czekałem aż coś zmiażdży tego gnoja albo jak on spadnie z kilkunastu metrów. Szkoda. Strata czasu...
turor napisał/a:
Ja swojej córce mówię, że oddałbym ją do okna życia ale za duża jest i się nie zmieści, chyba, że jej nogi poucinam
Baba w szkole opowiedziała pierwszoklasistom o oknie życia, że tam oddają małe niechciane dzieci. Dziecko wraca do domu i pyta gdzie oddaje się duże....
JoSeed napisał/a:
@35i: mogłeś coś wspomnieć o diecie... :]
35i napisał/a:
Ja do swojego mówię tylko, że r🤬ałem jego matkę. Chłop ma 34 lata 130 kilo i 194 wzrostu.
Takiemu misiu coś o diecie wspomnieć 🤣 byłby materiał na harda jak nic
Payan napisał/a:
Takie rzeczy widywało się w filmach. Tutaj ewidentnie starzy byli zajęci bagażami i zapomnieli o gówniaku - wyj🤬e na niego.
Pracuje przy maszynie przy której z kolei kręcą się gowniaki z dziećmi i uwierz, że to częstsze niż myślisz.Jeszcze sk🤬ysyny mają pretensje, że to Ty masz pilnować.Kiedyś dam takiemu podejść i zostać przeciągniętym.
turor napisał/a:
Ja swojej córce mówię, że oddałbym ją do okna życia ale za duża jest i się nie zmieści, chyba, że jej nogi poucinam
aż któregoś dnia obudzisz się w dps
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Przygoda życia. No i ten żal u starych - bo jakby uj🤬o nogę albo dzieciak by zszedł to pewnie z 1.000.000 USD by wpadło...
Ja tak kiedyś jechałem na kopalni jak mi się iść nie chciało pod górę.Na kmońcu był bunkier i kruszarka do kamieni. Kurdę mogłem wpaść ,ale jakiś zjeb zatrzymał taśmę.
RozjebieCiMatke napisał/a:
Cały film czekałem aż coś zmiażdży tego gnoja albo jak on spadnie z kilkunastu metrów. Szkoda. Strata czasu...
Przecież to taśma do bagażu, od kiedy torby na lotnisku są miażdżone i rzucane z wysokości?
a już moja osoba miała nadzieję że na końcu taśmy będzie czekał wyposzczony ksiądz który go ...