Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Payan 2024-12-25, 23:34
Takie rzeczy widywało się w filmach. Tutaj ewidentnie starzy byli zajęci bagażami i zapomnieli o gówniaku - wyj🤬e na niego.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2024-12-26, 0:12 2
Cały film czekałem aż coś zmiażdży tego gnoja albo jak on spadnie z kilkunastu metrów. Szkoda. Strata czasu...
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-12-26, 0:13
Tak trzeba żyć
Będzie pamiętał tego tripa do smierci
Zgłoś
DeLux 2024-12-26, 0:20
turor napisał/a:

Ja swojej córce mówię, że oddałbym ją do okna życia ale za duża jest i się nie zmieści, chyba, że jej nogi poucinam

Baba w szkole opowiedziała pierwszoklasistom o oknie życia, że tam oddają małe niechciane dzieci. Dziecko wraca do domu i pyta gdzie oddaje się duże....
Zgłoś
Zer'aThul 2024-12-26, 1:35
"Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda"
Zgłoś
hitmeme 2024-12-26, 2:25
Młody a już na gumie jezdzi. Widać że stary na grubie robi.
Zgłoś
Jaten 2024-12-26, 2:26 1
JoSeed napisał/a:

@35i: mogłeś coś wspomnieć o diecie... :]

35i napisał/a:

Ja do swojego mówię tylko, że r🤬ałem jego matkę. Chłop ma 34 lata 130 kilo i 194 wzrostu.

Takiemu misiu coś o diecie wspomnieć 🤣 byłby materiał na harda jak nic
Zgłoś
S.Cat 2024-12-26, 6:47 4
Payan napisał/a:

Takie rzeczy widywało się w filmach. Tutaj ewidentnie starzy byli zajęci bagażami i zapomnieli o gówniaku - wyj🤬e na niego.

Pracuje przy maszynie przy której z kolei kręcą się gowniaki z dziećmi i uwierz, że to częstsze niż myślisz.Jeszcze sk🤬ysyny mają pretensje, że to Ty masz pilnować.Kiedyś dam takiemu podejść i zostać przeciągniętym.
Zgłoś
Nome 2024-12-26, 10:49
turor napisał/a:

Ja swojej córce mówię, że oddałbym ją do okna życia ale za duża jest i się nie zmieści, chyba, że jej nogi poucinam

aż któregoś dnia obudzisz się w dps

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Miecz 2024-12-26, 18:21 1
Przygoda życia. No i ten żal u starych - bo jakby uj🤬o nogę albo dzieciak by zszedł to pewnie z 1.000.000 USD by wpadło...
Zgłoś
trawa 2024-12-26, 23:50 1
Ja tak kiedyś jechałem na kopalni jak mi się iść nie chciało pod górę.Na kmońcu był bunkier i kruszarka do kamieni. Kurdę mogłem wpaść ,ale jakiś zjeb zatrzymał taśmę.
Zgłoś
Sidyk 2024-12-27, 11:30
Niech rzuci kamieniem ten który o tym nie marzył xd
Zgłoś
dario259 2024-12-27, 12:19
RozjebieCiMatke napisał/a:

Cały film czekałem aż coś zmiażdży tego gnoja albo jak on spadnie z kilkunastu metrów. Szkoda. Strata czasu...

Przecież to taśma do bagażu, od kiedy torby na lotnisku są miażdżone i rzucane z wysokości?
Zgłoś
LouisdeFunes 2024-12-29, 9:19
a już moja osoba miała nadzieję że na końcu taśmy będzie czekał wyposzczony ksiądz który go ...
Zgłoś