Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Maniecky 2025-01-28, 17:51
Grzesiuu napisał/a:

zawsze zastanawia mnie przed czym maja chronic te wlasnie gówno kaski ktore wygladaja tak jak ma to dziecko. wlasnie takie sytuacje pokazuja ze przy glebie leci na twarz i traci zeby. przed niczym to nie chroni co najwyzej zeby ptak nie nasrał na głowe

Ty pewnie zaj🤬es kiedys deklem o kraweznik dlatego nie rozumiesz....
Zgłoś
Czeczenito 2025-01-28, 18:22
Admin_sadistika napisał/a:

hehehe, mój synek podobnie ryj rozwalił tyle że kasku nie miał. dzieciom jest kask nie potzrebny

Za to Tobie jest potrzebny słownik.

Gdyby kask miał założony prawidłowo na czole i zapięty to pewnie na zadrapaniu by się skończyło.
Zgłoś
Insugi 2025-01-28, 19:21
Idealna reklama dla producenta kasku.
Zgłoś
goldfingaz 2025-01-28, 20:20
Nie rozumiem, po c🤬j rower bez pedałów.
Zgłoś
mazga50 2025-01-28, 22:05
Czy to były shimmy?
Zgłoś
Pietrushka 2025-01-28, 23:38
Dobrze że miał kask z podbródkiem. A nie, czekaj....
Zgłoś
Sramnawas 2025-01-29, 21:37
Taka ciekawostka myślę że część
y ludzi rodzi się z pewnym odruchem w trakcie upadku ,a mianowicie wyciąganiem rąk przed twarz , zauważyłem to oglądając dzieci w przedszkolu na placu zabaw , na 20 sztuk , w trakcie upadku wiek ten sam , tylko 5 cioro miało ten odruch , w tym moje więc mam taką teorię , trzeba to opublikować może dostanę jobla hehe chciałbym dalej prowadzić obserwacje ale niestety pani przedszkolanka zauważyła że celowo im podstawiam nogę , i szukam nowego przedszkola hehehe
Zgłoś
adam550 2025-01-29, 22:58
Grzesiuu napisał/a:

zawsze zastanawia mnie przed czym maja chronic te wlasnie gówno kaski ktore wygladaja tak jak ma to dziecko. wlasnie takie sytuacje pokazuja ze przy glebie leci na twarz i traci zeby. przed niczym to nie chroni co najwyzej zeby ptak nie nasrał na głowe

Gdyby jeszcze mu prawidłowy rozmiar dobrali i odpowiednio go założyli zamiast na tył głowy, to wtedy by chronił
Zgłoś
KrwawyEric 2025-02-01, 23:59
Całe szczęście że miał odpowiednio założony kask i dopięte w nim paski Ojciec sadol 100% - przyznać się który to
Zgłoś