wystarczy gówna odrobina i na szczotce od kibla wyrośnie roślina
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-03, 20:46
Oj gimbusy....
Do kiełkowania światło jest niepotrzebne, wręcz w wiekszosci przypadków niewskazane.
Tak, jestem ekspertem poniewaz w wieku 5 lat wsadziłem sobie nasiono fasolki tak głęboko do nosa że wyciągali mi je na pogotowiu.
Ja pierniczę, niezależnie od teorii ogrodnictwa, ktoś ma niezły syf w domu...
Za opis, piwo
konto usunięte
2013-06-03, 21:00
Mamy tu poetę, wieszcza narodowego! Nobla mu!
konto usunięte
2013-06-03, 21:28
panchamityle napisał/a:
To jest młodziutka konopia.. Ktoś sra marihuaniną!
Tyś widzioł konopie?!
konto usunięte
2013-06-03, 21:45
Nejm napisał/a:
Za opis, piwo
Miało być nice shit.
konto usunięte
2013-06-03, 22:35
konto usunięte
2013-06-03, 22:41
Ale k*rwa, jakie artystyczne
konto usunięte
2013-06-03, 22:43
to jest jaranie !
lynks napisał/a:
Oj gimbusy....
Do kiełkowania światło jest niepotrzebne, wręcz w wiekszosci przypadków niewskazane.
Tak, jestem ekspertem poniewaz w wieku 5 lat wsadziłem sobie nasiono fasolki tak głęboko do nosa że wyciągali mi je na pogotowiu.
lubisz, jak ci się głęboko wsadza?
konto usunięte
2013-06-03, 23:37
też mi to na jaranie wygląda, można by wyhodować i z czystym sumieniem później mówić "Strong as shit!"
Przesadź ją do ziemi uniwersalnej i zobacz co urośnie. Za miesiąc daj kolejną wstawkę.
konto usunięte
2013-06-04, 11:19
To nie jest konopia. Siewka konopii z liścieniami tego rozmiaru powinna mieć już wykształcone „pierzaste" listki. Każda roślina okrytonasienna wypuszcza najpierw liścienie, później dopiero liście o wyglądzie charakterystycznym dla gatunku.