👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niezalezna.pl/61171-tysiace-osob-na-ulicach-zamieszki-i-protesty-przec...
Coś bym napisał ale chyba nie muszę
Coś bym napisał ale chyba nie muszę

Widać tam jakiegoś czarnego/araba?
Chyba tylko białym zależy na "dobrobycie".
Chyba tylko białym zależy na "dobrobycie".

U nas rolnicy zrobiliby to samo, bo jest naprawde zle w tym państwie, tylko boja sie o oto ze zostana spalowani i jeszcze dostana wyroki, a i tak na koncu rzad bedzie mial to w dupie i zrobi swoje.
brakuje takiego drugiego Andrzeja!
brakuje takiego drugiego Andrzeja!
agro show jakiego nie widzieliście
zabrać im dopłaty i zwroty z akcyzy za paliwo.

Zabytki niszczą wandale!
Co innego jakby tam cały rząd przyjmował to gówno na twarz, ale wandalizmu nie popieram!
Co innego jakby tam cały rząd przyjmował to gówno na twarz, ale wandalizmu nie popieram!

A wy pewnie myślicie że oni się przejęli ? Pewnie już któryś tam zaciera ręce bo kuzyn prowadzi firmę sprzątającą ...
może i robota piękna ale kto to posprząta ? biedna kobiecina co tam sprząta za grosze a teraz będzie się musiał paprać w gównie bo przecież politycy tego nie posprzątają
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie