Czyżby spisek pejsatych?
podpis użytkownika
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
K🤬a, Angel... Czy tylko u mnie się ten materiał nie odtwarza? Żadnych co prawda antygejowskich filtrów nie zakładałem... ale po kilkunastu próbach sprawdziłem, że firewall firmy której software używam od wielu lat nie jest już hamerykański (ZoneAlarm)... a właściciel firmy CheckPoint ma siedzibę w... Tel Awiwie...
Pora zmienić oprogramowanie...

głest napisał/a:
K🤬a, Angel... Czy tylko u mnie się ten materiał nie odtwarza? Żadnych co prawda antygejowskich filtrów nie zakładałem... ale po kilkunastu próbach sprawdziłem, że firewall firmy której software używam od wielu lat nie jest już hamerykański (ZoneAlarm)... a właściciel firmy CheckPoint ma siedzibę w... Tel Awiwie...
Zobacz czy w prywatnym/incognito się odtwarza z głównego posta i zobacz czy ten tobie odtwarza normalnie
podpis użytkownika

głest, Angel, Mam to samo, tylko we wrzutkach Angel-a i to tylko kilku. Prywatny nie pomaga, duplikat już tak.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
znajomy też tak kiedyś zrobił, tylko że sie wyj🤬 i głupi ryj rozwalił
podpis użytkownika
Facet z brodą dwie korzyści, p🤬dę liże dupe czyści
Angel napisał/a:
Zobacz czy w prywatnym/incognito się odtwarza z głównego posta i zobacz czy ten tobie odtwarza normalnie
Od razu lepiej...

Henboh napisał/a:
, , Mam to samo, tylko we wrzutkach Angel-a i to tylko kilku. Prywatny nie pomaga, duplikat już tak.
A już się bałem że reprezentanci narodu wybranego cichaczem pozakładali jakieś blokady... ZA zostaje