👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba nigdy nie graliście w Sillent Hill'a, że podniecacie się takimi gównianymi tytułami.
Horror psychologiczny jest dużo straszniejszy od wyskakujących potworów
Horror psychologiczny jest dużo straszniejszy od wyskakujących potworów
Lubię czasem pograć w jakiś dobry horror.. Póki co pierwsza trójka moim zdaniem to Silent Hill, Amnesia i Penumbra.
no tak. sami twardziele... ciężko było się bać tego filmiku, ale pograjcie sobie w Amnesie. Tylko dajcie zdjęcia na harda jak się zesraliście w gacie.

znajdzcie sobie w google Hotel 626
strona odpali jedynie po zmroku i tez fajna bania

Powiem szczerze... Obejrzałem gameplay "Penumbra" i po dwóch minutach musiałem włączyć opening "My Little Pony" Będzie toto w Empiku?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie