👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dolandinho napisał/a:
jestem gimbusem, ciągle biję konia i spuszczam się na cycki na ekranie telewizora/monitora.
Łap piwo za szczerość. Naprawdę, to rzadka cecha w dzisiejszych czasach

Nie ma drugiego takiego serialu jak ten. Można by rzec że są seriale i jest Gra o tron. Jednak muszę przyznać że jak pierwszy raz zacząłem oglądać serial to po pierwszym sezonie przestałem, później po około 2 - 3 latach zacząłem znowu i po oglądnięciu wszystkich odcinków które do tej pory wyszły wyrobiłem sobie zdanie takie jak na początku mojej wypowiedzi.

oceniać serial po 3 odcinkach podludzie wracać do nory!!!
moge zrozumieć tylko jak po 1 sezonie dalej się nie podoba
moge zrozumieć tylko jak po 1 sezonie dalej się nie podoba
TB303 napisał/a:
Łap piwo za szczerość. Naprawdę, to rzadka cecha w dzisiejszych czasach![]()
Tak mocno doceniasz szczerość, bo rodzice zbyt późno uświadomili Cię o adopcji

Aktualnie oglądam Mr. Robot.
Bardzo fajny serial, gdzie nie tylko zwrot akcji się liczy, ale sami bohaterowie i ich zachowania.
Bardzo fajny serial, gdzie nie tylko zwrot akcji się liczy, ale sami bohaterowie i ich zachowania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie