📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@Plecionkarz
Też czytałem książkę, jednak nie zmienia to faktu, że serial jest świetnie zrealizowany. Mi najbardziej brakowało motywu Stone Lady oraz niepotrzebne śmieci Jojena, Greena i Pypa.
Też czytałem książkę, jednak nie zmienia to faktu, że serial jest świetnie zrealizowany. Mi najbardziej brakowało motywu Stone Lady oraz niepotrzebne śmieci Jojena, Greena i Pypa.
usztafe,
Jeśli chodzi Ci o Lady Stoneheart to prawdopodobnie pojawi się w następnym sezonie także nic straconego
Jeśli chodzi Ci o Lady Stoneheart to prawdopodobnie pojawi się w następnym sezonie także nic straconego
Nemayu napisał/a:
Była od początku naładowana, tylko oddał strzał, przeładował co widzimy i strzelił jeszcze raz, który jest to jest pokazany na filmie.a ten co? Mierzył do niego nienaładowaną kuszą?
Co do odstępstw serialu od książki i scenarzystów...niestety nad serialem czuwa Martin i to jego sprawka/za jego zgodą ten cały syf. No ale cóż, dla tego jak po pierwszym sezonie zacząłem czytać książki, to już do serialu nie wróciłem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie