Reakcja Ludzi na 9 odcinek 3 sezonu serialu "Gra o Tron"
Hasając sobie po bezdrożach internetu(Youtube) natrafiłem na ten o to filmik. tym którzy nigdy nie oglądali serialu polecam obejrzeć.
UWAGA Spojlery
Mi się spodobał

polew w c🤬j jak ktoś czytał Książki !
Ps. Prosił bym o nie spojlerowanie ale i tak wiem że to zrobicie!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-06-05, 14:43
konto usunięte
2013-06-05, 14:44
Trzeci sezon to jakiś spiździały jest. Czekam aż się fabuła rozkręci, patrzę a to już przedostatni odcinek i nic się nie dzieje. Najlepsze, że ten Lanister bez ręki miał jechać do domu i miał jeden dzień drogi do pokonania a od kilku odcinków nic o nim nie słychać.
konto usunięte
2013-06-05, 14:44
W nastepnym odcinku zginie Jeffrey
pkh
2013-06-05, 14:54
konto usunięte
2013-06-05, 14:56
Obejrzyjcie sobie Spartacusa. Tam to dopiero rzeźnia jest.
Uwaga, SPOJLER!!!!
Spartakus ginie! I tylko to się zgadza z historią w tym serialu.
Gra o tron dużo bardziej trzyma się prawideł świata Martina, niż Spartakus historii, na której przecież bazuje. I dlatego Spartakus sssię pałę Tyriona!
konto usunięte
2013-06-05, 15:07
Klapu widać, że nie znasz historii. Dużo rzeczy zgadza się historią w Spartacusie, nie wszystko ale większość.
Zbyt mało, żebym mógł się zgodzić, szpadyzorku10.
konto usunięte
2013-06-05, 15:22
przyznam się - przy scenie wybijania Starków wyglądałam identycznie.
ja nawet jednego odcinka nie wytrzymałem, mimo że lubię te klimaty to wiało nudą jak cholera
Gówno mnie ten serial obchodzi. Podoba Ci się? Zachowaj to dla siebie.