👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@kondziovsky co ty tak się domagasz żeby wszyscy ci pałę ssali? pedał jesteś czy co?

Cycki, flaki i trupy z Gry o tron pewnie najbardziej przeszkadzają kozakom z harda
Serial (milo, że seriali nie lubię) i książki - jak najbardziej w moim guście.

Serial (milo, że seriali nie lubię) i książki - jak najbardziej w moim guście.
Bałem się czytać komentarze znając sadoli dziwne że jeszcze nikt je jebną mega spoilerem:D

Exfon, sex to tylko dodatek, może z 2-3 odcinki na serie coś tam pokazują. W książce kontekstów seksualnych jest dużo więcej. Serial mocno uproszczony, ale dla średniej gawiedzi stopień intrygi i wszelkich powikłań i tak jest za wysoki. Gdyby było wszystko jak w książce, to serial byłby lepszy ale mało kto by ogarnął. A przecież tu chodzi o pieniądze. Wolałbym mieć 20 odcinków na serię i dokładniej odwzorowaną książkę, ale cieszę się z tego co jest.

No to chyba zaczne ogladac ten serial od pierwszego odcinka bo jednak warto. Spartakus dobry i to tez ma moc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie