📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:37

majeńka napisał/a:
Ale są baby którym możesz zaufać bo słuchają się zasad. Ja na przykład zawsze kierowałabym lufę w dół — tak poniżej pasa, na środek sylwetki.
A koleżanka doznała orgazmu po tym jak wypaliłaś z tej fuzji?
Baba ma tylko jeden zwój we łbie więcej od konia - żeby wody z wiadra nie piła jak sprząta

Kujda napisał/a:
I po co? Po co wypuszczać z chałupy i wpuszczać gdzieś gdzie się nie nadaje? Siedziałaby grzecznie w kuchni, może nauczyłaby sie wreszcie gotować. Plus taki, że żadnemu człowiekowi krzywdy nie zrobiła, ale kto wie co będzie następnym razem.
Wyobraź sobie, że ona siedzi w Abramsie z nogą na spuście armaty!
Bulbulator napisał/a:
Pani na filmie celowała w faceta. Wy tam macie cel (a nawet trzy) po trafieniu którego facet fajnie się po ziemi tarza i stęka.A koleżanka doznała orgazmu po tym jak wypaliłaś z tej fuzji?
majeńka napisał/a:
Pani na filmie celowała w faceta. Wy tam macie cel (a nawet trzy) po trafieniu którego facet fajnie się po ziemi tarza i stęka.
Twoja nienawiść do facetów zaczyna przybierać patologiczne wymiary.
Zrobił Tobie któryś z nich aż taką krzywdę?
Dlaczego wybrałaś go na początku? Bo łobuz kocha mocniej?
Uważasz, że w tym nie było Twojej winy?
Ja w moim wypadku największą winę przypisuje sobie. Sygnałów ostrzegawczych co do złego wyboru było bez liku,
ale ja ich nie widziałem, bo nie chciałem ich widzieć. Gdybym je dostrzegł, to nie miałbym traumatycznych doświadczeń.
NapalonaFrytka napisał/a:
Był podejrzany etynicznie, zrobiła to prewencyjnie
Nazwali go "kolorowym". Geneza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie