Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:37
Bulbulator 2025-09-26, 17:29
majeńka napisał/a:

Ale są baby którym możesz zaufać bo słuchają się zasad. Ja na przykład zawsze kierowałabym lufę w dół — tak poniżej pasa, na środek sylwetki.

A koleżanka doznała orgazmu po tym jak wypaliłaś z tej fuzji?
Zgłoś
ZiooMall 2025-09-26, 17:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mieszalniapasz 2025-09-26, 18:22 3
Baba ma tylko jeden zwój we łbie więcej od konia - żeby wody z wiadra nie piła jak sprząta
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-26, 18:36 1
Kujda napisał/a:

I po co? Po co wypuszczać z chałupy i wpuszczać gdzieś gdzie się nie nadaje? Siedziałaby grzecznie w kuchni, może nauczyłaby sie wreszcie gotować. Plus taki, że żadnemu człowiekowi krzywdy nie zrobiła, ale kto wie co będzie następnym razem.

Wyobraź sobie, że ona siedzi w Abramsie z nogą na spuście armaty!
Zgłoś
tomnbb 2025-09-26, 20:38 1
Jak polski myśliwy na strzelnicy
Zgłoś
JerryBukoski 2025-09-26, 21:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2025-09-26, 23:57
Zawsze to on strzelał się jej na twarz…
Zgłoś
majeńka 2025-09-27, 2:49
Bulbulator napisał/a:

A koleżanka doznała orgazmu po tym jak wypaliłaś z tej fuzji?

Pani na filmie celowała w faceta. Wy tam macie cel (a nawet trzy) po trafieniu którego facet fajnie się po ziemi tarza i stęka.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-27, 7:01
majeńka napisał/a:

Pani na filmie celowała w faceta. Wy tam macie cel (a nawet trzy) po trafieniu którego facet fajnie się po ziemi tarza i stęka.

Twoja nienawiść do facetów zaczyna przybierać patologiczne wymiary.
Zrobił Tobie któryś z nich aż taką krzywdę?
Dlaczego wybrałaś go na początku? Bo łobuz kocha mocniej?
Uważasz, że w tym nie było Twojej winy?

Ja w moim wypadku największą winę przypisuje sobie. Sygnałów ostrzegawczych co do złego wyboru było bez liku,
ale ja ich nie widziałem, bo nie chciałem ich widzieć. Gdybym je dostrzegł, to nie miałbym traumatycznych doświadczeń.
Zgłoś
majeńka 2025-09-27, 19:16 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-27, 20:32
Zgłoś
Smuga50 2025-09-27, 20:34
NapalonaFrytka napisał/a:

Był podejrzany etynicznie, zrobiła to prewencyjnie

Nazwali go "kolorowym". Geneza.
Zgłoś
kmn 2025-09-29, 10:23
cała wina po stronie instruktora,
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem