Wy j🤬e c🤬le. Oby wam matki pozdychały
Rozumiem śmiać się z Rosjan jak się mordują, ale nie z naszego pobratyńca. P🤬lcie się.
Rozumiem śmiać się z Rosjan jak się mordują, ale nie z naszego pobratyńca. P🤬lcie się.

Pomijam już fakt, że to zajebiście zabawne, ale profesjonalny gracz heartstone?.... K🤬a, jestem w stanie zrozumieć streamerów z jakichś fpsów, moba i innych gówien, ale to? Co następne, streamy pro graczy z pasjansa pajaka?
J🤬a miała jeszcze czas żeby dokończyć rozgrywkę ale oczywiście, nie ma co liczyć na babe
I se szlaban u żony załatwił;D
Teraz będzie:
Kończ bo znowu padaczki dostaniesz;D
Teraz będzie:
Kończ bo znowu padaczki dostaniesz;D

Nie interesuje się w ogóle sceną HSa, ale elegancko że mamy polaków w G2, mam nadzieje że ten ziomek coś jeszcze dla nas ugra
Najbardziej przej🤬e w tym wszystkim, że laska podawała adres zamieszkania, a w necie szczególnie na live-streamach jest pełno sk🤬ysyńskich gówniarzy którzy będą go prześladować dla windowania swojego ego. Może niedługo jednostki antyterrorystyczne mu zamówią do pokoju, kto wie
Jak coś to wrzućcie tutaj

Najbardziej przej🤬e w tym wszystkim, że laska podawała adres zamieszkania, a w necie szczególnie na live-streamach jest pełno sk🤬ysyńskich gówniarzy którzy będą go prześladować dla windowania swojego ego. Może niedługo jednostki antyterrorystyczne mu zamówią do pokoju, kto wie

To jest padaczka, słychać w tle jak zasysa ślinę i bulgocze. Należy uważać przy atakach aby poszkodowany nie udusił się własnym językiem oraz go nie odgryzł. Miałem styczność z wieloma atakami i to mi nie wygląda na fake. Nie jest to miłe doświadczenie

Wiedziałem że ktoś doda
Btw. oglądałem to na żywo, całkiem ciekawie było
Btw. oglądałem to na żywo, całkiem ciekawie było
Chlopaka szkoda ale zona nieogarnieta w c🤬j. Panika i zero działania.
Jak jebnął o podłogę to aż ogień poszedł na planszy, a tak na poważnie szkoda chłopa, może przeżyje
Macie reupload jakby zdjeli z youtuba.
Dużo ludzi się tam wk🤬ia w komentarzach i chce usunięcia filmiku (chociaż nie wydaje mi się, żeby znikło, bo podobno ten gostek wie o tym filmiku i się zgodził by było[ale to nie jest potwierdzone info])
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
Dużo ludzi się tam wk🤬ia w komentarzach i chce usunięcia filmiku (chociaż nie wydaje mi się, żeby znikło, bo podobno ten gostek wie o tym filmiku i się zgodził by było[ale to nie jest potwierdzone info])
podpis użytkownika
Kiedyś psycholog powiedział, że jestem silny. Ale obawia się, że pewnego dnia moje podpory runą.Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.