Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
konto usunięte 2012-06-22, 1:29
Taaa, taka lipa w pudełku z taśmą amazona Yhyym.. Pewnie pudełko pakowane przez świstaka, tylko dlaczego nie ma sreberka?
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 5:46
tak to jest jak sie kupuje gowniane gry
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 12:03
a może jest reżyserem i nawet sra z kamerą w akcji
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 12:09
kanapa jak z fake agent
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 14:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gumis1412 2012-06-22, 15:04 1
Ja miałem kiedyś lepszy numer. Dostałem w prezencie wersje kolekcjonerska gry Fallout 3 (W pudełku śniadaniowym, była figurka, płyta z rysunkami, coś tam jeszcze no i sama gra) Jako, że mój angielski był wtedy na dość słabym poziomie, a nigdzie nie byl oznaczenia PL na boxie, więc się przeszedłem do MM, upewnić czy aby napewno jest w wersji polskiej. Jeden z pracowników mówi, że sam nie wie, ale że na pudełku z grą napewno bedzie jakieś info. Otwiera śniadaniowu pojemnik a tu zonk... Nie ma gry.... Otworzyli następne, puff też nie ma gry.... Dobrze, że w kolejnym już była. Teraz takie pytanie, co bym zrobił, gdybym otworzył to w domu? Poszedl do nich i powiedział, że ktoś zapomniał gry spakować?. Podejrzewam, że by mnie wyśmiali
Zgłoś
szopenus 2012-06-22, 15:41
Taaaa, sprzedali grę komuś wcześniej. Bez pudełka, instrukcji... wysłali mu DVD w kopercie :/ Co za bzdura.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-22, 23:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Duxi 2012-06-23, 23:59
bloodwar napisał/a:

Dałem piwko bo doceniam to, że kolesiowi chciało się kupić grę, włożyć starą płytkę, napisać ta kartkę, zafoliować a potem spakować z powrotem i udawać zaskoczonego kiedy zobaczył kartkę, ale jestem za stary na takie numery i dobrze wiem, że jak ktoś włącza kamerkę zeby nagrywac rozpakowywanie głupiej płyty z grą to na 100% jest to fake bo coś MUSI się wydarzyc

To jest USA, tam ludzie nagrywają poradniki "Jak zrobić kupę" albo unboxing paczki czipsów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-24, 10:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-25, 23:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem