3.40 Wszystko wszystko nagrałam. Teraz co do sądu k🤬a grad poda

"Jest dziura wyj🤬a k🤬a normalnie na przestrzał" - Szwagier.

Ja z plastikowymi oknami miałbym przej🤬e (oczywiście w całym domu są plastikowe tylko w moim pokoju stare drewniane)
Za szybę + wstawienie do okna PCV należy się 500-600zł. Za JEDNĄ szybę. A szyby w tych oknach są zgrzewane czy tam hermetrycznie - nie wiem, nie jestem okinennikiem.
Jak u siebie kiedyś wyj🤬em szybę to przyniosłem ze śmietnika, dociąłem, trochę kitu i już z 5 lat sobie jest.

Za szybę + wstawienie do okna PCV należy się 500-600zł. Za JEDNĄ szybę. A szyby w tych oknach są zgrzewane czy tam hermetrycznie - nie wiem, nie jestem okinennikiem.
Jak u siebie kiedyś wyj🤬em szybę to przyniosłem ze śmietnika, dociąłem, trochę kitu i już z 5 lat sobie jest.

czyli co u Was pada? hmm.. pomyślę o Was wygrzewając się na plaży

Ty no k🤬a dziura normalnie na przestrzał
Mamo babcia ! szybko zabierzcie to <hlyp> Niech to juz przejdzie. No k🤬a zawsze trafi sie taka co drze morde do lokówki ;/

Dla faceta flaszka za opanowanie, dla kamerzystki knebel.
Allah akbar, grad jest wielki!
Mi nawet balkon nie zamókł
Allah akbar, grad jest wielki!
Mi nawet balkon nie zamókł

miomol napisał/a:
Ja z plastikowymi oknami miałbym przej🤬e (oczywiście w całym domu są plastikowe tylko w moim pokoju stare drewniane)
![]()
Co ty piepszysz pakiet szybowy 4-16-4 kosztuje 70zł metr kwadratowy, wymiana trwa ok 5 minut koszt 30-50zł
obstawiam że te szyby to 3mm bo 4mm w pakiecie trudno młotkiem zbić