Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
Graffiti na pociągach :D
konto usunięte • 2014-03-09, 15:27
Siemanko, dziś chciałem wam pokazać grafficiarzy z Zurychu Kolesie ładnie "kolorują" pociągi Polecam cały film ale dla leniuchów najlepsza część zaczyna się od 23:40.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raveloops 2014-03-09, 21:35 1
Ja tam nie mam nic przeciwko, szczególnie jeśli chodzi o nasze stare wagony w kolorze psiej sraczki. Jak chcą, niech sobie malują, zawsze to jakoś ciekawiej wygląda, ale... dlaczego po oknach ?
Zgłoś
chetek 2014-03-09, 21:40 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kacpes 2014-03-09, 21:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 21:43 2
swego czasu jak praktykowałem na kolei sokiści też złapali takich 3 gnoi malujących na wagonie jakies gowno...
a że wagon był Intercity to przyprowadzili ich na szope (lokomotywownie).
Mieli oddać koszty mycia 31wagonów pomalowanych w całym dolnośląskim w ciągu ostatniego pół roku.
Jako że to były osoby pełnoletnie mieli wybór-3lata (niszczenie mienia i stworzenie zagrożenia katastrofy kolejowej) lub zapłacenie ale wybrali że sami zmyją część żeby wyszło im taniej.
Później przez tydzień pod nadzorem zmywali syfy z wagonów
co ciekawe niektóre wagony intercity podstawilo nie te zniszczone do pol roku ale najbardziej zamalowane wagony
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 21:54
Dawno, dawno temu... z Polski:
Men In Black
Były 3 części.
Zgłoś
Seboolek 2014-03-09, 21:55 4
Cóż... Zajadę klasykiem w dodatku Polskim.

Wandalizm czy nie... jebie mnie to. Ktoś chce robić coś takiego to niech robi. Tusk więcej ukradł pieniedzy niz koszta zamalowania graffiti... zresztą to dzieki takiej sztuce osiedla czy inne miejsca nie są szare i nudne.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 21:56 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 22:12 4
Zgłoś
Nizzir 2014-03-09, 22:24 3
Zgłoś
nemore 2014-03-09, 22:33
Zgłoś
Imper3838 2014-03-09, 22:34 2
Jebnie farbą jakiś wzorek i mówi że teraz lepiej wygląda, a według mnie oraz większości osób korzystających z usług kolei i ich właścicieli (a to chyba najważniejsze), takie graffiti wygląda jak gówno rzucone na szybę, idąc obok obiektu tak pomazanego czuję się jakbym po jakimś skłocie wśród meneli łaził.

Za brak poszanowania własności prywatnej, czy mienia publicznego łapę powinni ucinać. Niech malują tam gdzie mają zgodę właścicieli.

Dajcie teraz filmik jak czyszczą te wagony za publiczne pieniądze. Tacy graficiarze są jak śmieciarze którzy wyjebują śmieci do lasu (dzięki nim las wygląda bardziej kolorowo).

Tacy graficiarze to egoiści, którzy narzucają swój pogląd widzenia innym.

Tych co malują za zgodą właścicieli się nie czepiam, bo nie ma czego.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-09, 22:38 2
Zgłoś
sirred44 2014-03-09, 22:49 1
Zgłoś
lebele 2014-03-09, 22:59 1

Tyle w temacie
Zgłoś
Vadim 2014-03-09, 23:19 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem