Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Grająca cewka zapłonowa
konto usunięte • 2015-03-29, 12:14
Kto rozpoznał utwór?
Podpowiem, że gimby nie znajo, a nazwa zespołu zaczyna sie na P...

Ps. Dlaczego jak wpisałem w tagach "cewka" to tylko dwa tematy o urządzeniach elektrycznych, a reszta to same zboczeństwa?
Ja wiem, że to nie elektroda.pl, ale bez przesady
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
thewhitestar 2015-03-29, 15:49 15
MArcin911 napisał/a:

-Ilu użytkowników elektrody potrzeba do wymiany przepalonego bezpiecznika?

Jeśli nie wiesz nawet tak podstawowych rzeczy to daj sobie spokój z tematem. Zamykam.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2015-03-29, 15:49
podobny dźwięki wydobywają się z głośniczków telefonów komórkowy prawilniaczków latających po osiedlu z czapeczką lodziarza i kołczanem prawilności ,jeden trzask,jak w smażalni ryb
Zgłoś
Alduin 2015-03-29, 16:18 16
murzynskapala napisał/a:

Ło. Całkiem ciekawa koncepcja. Taka biedna, do zrobienia w 10 minut wersja głośnika plazmowego.

To wyobraź sobie, że teraz tam jesteś.

"Temat był już poruszany na forum"
"Opcja "szukaj" nie boli"
"Palce mi śmierdzą leszczem"
"Pomocy mryga mnie komputer"
"Temat do zamknięcia"

Sprawdzałeś czy zasilacz znajduje się na czarnej liście zasilaczy?
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-29, 16:46
O proszz, i to z najlepszego albumu Jakby kogoś to interesowało, to jutro wychodzi nowa płyta.
Zgłoś
zonk 2015-03-29, 17:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-29, 17:38
gardzę ludźmi którzy tego nie rozpoznają
Zgłoś
Tomasz Kijewski 2015-03-29, 20:04 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
neo_1995 2015-03-29, 21:22
Głośnik plazmowy, sporo informacji na ten temat w wiki i google.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-29, 21:57
Zgłoś
Metalowyyy 2015-03-29, 22:02
..:DaViD:.. napisał/a:

Czy to jest generator wysokiego napięcia wykonany z trafopowielacza np. z starego TV kineskopowego?

Zazwyczaj tak się robi głośniki plazmowe.
Zgłoś
Gapa544 2015-03-30, 7:27
omgłomatkobosko napisał/a:

a nazwa zespołu zaczyna sie na P...

Nazwa zaczyna się na T patafianie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem