m................9
2013-03-05, 22:10
ach... ta szpara między zębami psuje całokształt...
j................l
2013-03-05, 22:10
A oryginalna piosenka to jaka jest ? Bo się nie orientuje
Jak widzę "prześwietlone" nagranie to mnię skręca bo estetyka mówi, że to gówno/szajse itd.
Za to cycki ma przytulaśne!
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Przeczytałem "srająco śpiewające" i się zawiodłem ;(
l................i
2013-03-05, 22:12
@2up
the white stripes-seven nation army
swoja droga to za nieznajomosc tego jeszcze 2 tysiace lat temu by cie ukrzyzowali
G................o
2013-03-05, 22:13
Ale coś ząbki się jej ie chowają...
H................x
2013-03-05, 22:24
Przesłuchałem z wyłączonym głosem, ma dziewczyna talent.
o................i
2013-03-05, 22:25
Ja p🤬le, gimbaza ejakulowała już 1000 razy. Typiara ma szkaradną japę, krzywe wyj🤬e do przodu zęby i prognatyzm. Cycki może fajne, może nie, push upy prawdy nie powiedzą. Sam riff dziecinnie prosty, śpiew przeciętny. Zaraz stado pryszczy zwyzywa mnie od pedałów, ale prawda jest taka, że w wieku 20 kilku lat, gdy będziecie się już ustawiać na całe życie, nie będziecie chcieli skończyć z laską, która zna 3 akordy na gitarze i cyckami musi odciągać uwagę od twarzy.
M................w
2013-03-05, 22:29
7 nation army to utwór który uczy się każdy kto podniesie gitare pierwszy raz w zyciu
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Ja p🤬le, gimbaza ejakulowała już 1000 razy. Typiara ma szkaradną japę, krzywe wyj🤬e do przodu zęby i prognatyzm. Cycki może fajne, może nie, push upy prawdy nie powiedzą. Sam riff dziecinnie prosty, śpiew przeciętny. Zaraz stado pryszczy zwyzywa mnie od pedałów, ale prawda jest taka, że w wieku 20 kilku lat, gdy będziecie się już ustawiać na całe życie, nie będziecie chcieli skończyć z laską, która zna 3 akordy na gitarze i cyckami musi odciągać uwagę od twarzy.
gay spotteed
/user/JessGreenberg1?feature=watch
Cycki prawdziwe jak parówki z tesco
kawałek zajebisty ale oryginalny, panienka tak drze ryja, że gitary nie słychać, a po za tym wyciąganie ą i ę ooo to żaden wokalny talent, pierwszy lepszy eunuch tak potrafi
Da sie to jakos sciagnac na kompa?
PS. fajnei chociaz speiwa? Bo nie mam nawet dzwieku...
PS2. ale poliki to sobie wypchala jak Marlon Brando w Ojcu..