👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@savirroza
No oczywiście, wersja PC niezapowiedziana, ale już wiadomo, że właśnie na piecykach będzie 64 graczy.
No oczywiście, wersja PC niezapowiedziana, ale już wiadomo, że właśnie na piecykach będzie 64 graczy.

zawsze mozna na konsoli popykac
nigdy nie mlubilem gta, ale na ta wersje chyba sie skusze

Ma być na PC tylko z wiadomym opóźnieniem. Zakładam że najwcześniej to w grudniu

PsychoGhost napisał/a:
Trzeba było poczekać 10 min i wstawić polską wersji trailera ... Ach ta pogoń za wirtualnym uznaniem
Żałosne jest trochę takie ściganie się z wrzucaniem nieswojego materiału, kto pierwszy ten piw nałapie. Tak samo Mariusze Kolonko są wrzucani 10 sekund po pojawieniu się w internecie. Bardzo zasłużyliście na te piwa czatując aż wrzuci on swój materiał i repostując go tu... Rozumiem że fajnie jest dostać te piwa.jpg, ale to już przesada.
Zabijcie mnie za to, co teraz napiszę, ale ja bym jeszcze władował tam opcję widoku z pierwszej osoby. Chyba, że już jest, nie wiem, grałem tylko w GTA 2 :p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie