Co prawda oculus rift [to te okularki] są jeszcze we wczesnej fazie projektu, ale pomysł nabiera już konkretnych barw. W połączeniu z urządzeniem razor hydra może dać naprawdę sporo emocji.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Wow, az mi przypomniales helmy Virtual Reality, Pepsi mialo z nimi akcje promocyjna, kosmos normalnie za tamtych czasow ;]
A ja siedzę i czekam kiedy on w końcu zębami w stół zajebie.
o kurza twarz, zarzucić kwasa i wejsc do gry, wyobraźcie sobie kontynuacje postal w tej postaci !
marcinc53: VFX1 powstał w 1995 a to już prawie 20 lat obecności takiego rozwiązania na rynku konsumenckim. Co więcej, miałem to cudo na głowie w czasach licealnych (1997?) na jakichś targach/pokazach w Polsce (chyba Quake na tym działał). Dekalibrowało się okropnie szybko, oczy bolały, rozdzielczość powalała - 263×230.
Czekam, kiedy coś ruszy w dobrym kierunku w branży ale zamiast VR dostajemy kinecta, move i inny marketingowo rozdmuchany badziew dla familijnych amatorów
Czekam, kiedy coś ruszy w dobrym kierunku w branży ale zamiast VR dostajemy kinecta, move i inny marketingowo rozdmuchany badziew dla familijnych amatorów
Ponoć Doom 4 ma obsługiwać Oculus Rift. Wszystko fajnie, tylko, że większość graczy po doświadczeniu horroru w taki sposób będzie pływać w kace.
kotaku.com/playing-occulus-rift-with-only-one-eye-1074765790 - gość testuje Oculus Rift na jednym oku.
Granie wyewoluowalo ? Chlopie ja na takim sprzecie gralem lekko ponad 10lat temu na targach komputerowych... Chlop tu mozna powiedziec ma straszna pazdzierz do tego co naprawde mozna spotkac obecnie narynku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie