Dla napinaczy którzy "myślą" że garda ich uratuje a targanie się na ziemi nic nie daje....
Ciekawy początek
Pięknie wyciągnięte dźwignie na wszystko
Muzyka w 3/4 filmu zalatuje szatanem ale da sie sluchać.
[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-09-08, 07:14 ]
grapping. bjj. zapasy. gey,gej
Tagi oddzielasz przecinkami, nie kropkami.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-09-08, 23:31
@autor :
grappling, z angielska panie
a co do przeciągania dźwigni - polecam walke Palharesa z Tomkiem Drwalem .
konto usunięte
2010-09-09, 0:17
trolzxcvbnm napisał:
Muzyka w 3/4 filmu zalatuje szatanem ale da sie sluchać.
Nie szatanem tylko nordyckim albo raczej celtyckim klimatem. Gdzie tam masz coś o szatanie? <facepalm>
A wykonawca to Amon Amarth w obu kawałkach
konto usunięte
2010-09-09, 3:21
emd
2010-09-09, 12:05
To że robią sobie krzywdę jeszcze nie świadczy o tym, że nie jest to pedalskie. Homosiom też czasem pękają odbyty i w żaden sposób to ich nie rozgrzesza, nie?
konto usunięte
2010-09-09, 21:18
filmik jak filmik, jakos mnie te walki nie podniecaja, za pedalskie tez ich nie uwazam. co do muzyki.. ktos tam napisal ze mu zalatuje blackiem i metalcorem Oo przecie to jakis melodeath jak w morde strzelil, slyszales ty kiedys black metal?
Xqwe napisał/a:
btw zna ktoś tytuły i wykonawcę owych utworów?
tak przez jakiś czas wydaje mi się że słyszę Amon Amarth, aczkolwiek mogę się mylić... w każdym razie polecam zespół

oni i Cannibal Corpse wymiatają
Tak jak wyżej już ktoś wspomniał - w obu przypadkach Amon Amarth, tytuły to kolejno Valhalla awaits me i Runes to my memory.
konto usunięte
2010-09-10, 10:42
mnie sie wydaje ze to wszystko George Michael spiewa=)
konto usunięte
2010-09-11, 22:53
jerzyk napisał/a:
Chyba odwrotnie. To jest filmik dla salkowych napinaczy takich jak Ty ktorzy mysla ze garda nic nie daje i ze zalatwic drugiego mozna tylko tolaniem sie po ziemi.
Twoim chyba przeczyść sobie jelito oraz
"Muzyka w 3/4 filmu zalatuje szatanem ale da sie sluchać."
Jak to ALE?! właśnie dlatego masz piwo że muzyka szatańska, bo filmik troche gównem zalatuje