Co za debil sprowadził do Ameryki to, przed czym uciekli jego praprzodkowie z Afryki?
No k🤬a - co za debil!
No k🤬a - co za debil!
Forum j🤬ych rasistów i ksenofobów!
Ona po prostu wyraża swoją kulturę i tradycję wy biali, heteroseksualni rasiści.
Wy nigdy nie byliście niewolnikiem i nie wiecie jak to jest! Ona też nie ale jako mniejszość etniczna ma prawo p🤬lić o tym, że 200-300 lat temu prawdopodobnie jej przodek zap🤬lał na smyczy zbierając bawełnę dla białego pana i z góry zakładać, że wy jesteście potomkiem tegoż pana.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ona po prostu wyraża swoją kulturę i tradycję wy biali, heteroseksualni rasiści.

Wy nigdy nie byliście niewolnikiem i nie wiecie jak to jest! Ona też nie ale jako mniejszość etniczna ma prawo p🤬lić o tym, że 200-300 lat temu prawdopodobnie jej przodek zap🤬lał na smyczy zbierając bawełnę dla białego pana i z góry zakładać, że wy jesteście potomkiem tegoż pana.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie wiem w czym problem, w Polsce choć ludzie nie, ale zwierzęta mogą szczać publicznie i nic się nie dzieje. Poj🤬e prawo ale tak to już jest.
No zwierzęta no...
...pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
podpis użytkownika
Chuck Norris jeździ lodziarką......pokrytą ludzkimi czaszkami!!!
Z miasta do dżungli się da, z dżungli do miasta nienada
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Kurła - jak można było przegrać tę j🤬ą Wojnę Secesyjną - no kurła jak???
Ci kurierzy i kurierki to jednak maja przej🤬a robote nawet czasu zeby sie wysrac
Co za ostentacyjnie leniwa p🤬da. Paczkę p🤬lnęła, zamiast położyć, załatwiła się na ulicy zamiast pójść na pobocze.
Nie odpowiada praca? Do się k🤬a zwolnij.
Nie odpowiada praca? Do się k🤬a zwolnij.