👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A dobrze gada, bo Baśka to chamstwo i przeklinanie zamiast przecinka.
Co nie zmienia faktu że jest śmieszna.
Co nie zmienia faktu że jest śmieszna.
to ta sama co dostała wiadrem wody od Pani Basi w lany poniedziałek

No jak proboszcz na mszy wspominał to owieczki muszą zareagować.
No i standardowo musiała powiedzieć, że uczy w szkole prawdopodobnie podmiejskiej podstawówce, żeby uwiarygodnić swoją wypowiedź. Standardowa zagrywka kobiety z ciemnogrodu.

A wy jak te pelikany to łykacie i się sami tak napinacie, że zaraz z portek wyskoczycie.
Filmik ustawiony, że aż szkoda czasu na obejrzenie w całości.
Filmik ustawiony, że aż szkoda czasu na obejrzenie w całości.

Na obecna chwile i tak wole tego babola niż tą zasyfiała menelkę baśke.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie