📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

ogólnie to nie mam nic do niemców, ale nie trzeba daleko szukać aby dopatrzeć się w tym oczywistości...
BuryRabarbar napisał/a:
co maja chiny z tym wspolnego
Chiny to jedyny kraj który realnie ma forsę by pożyczać bo nie jest zadłużony. Chodzi o to. Ale GIF chyba nieaktualny bo żółci nie mają już ochoty sponsorować europy. Europa nie chce się dosłownie sprzedać więc się wypieli.

Cytat:
Turcja jest kandydatem do UE.... wyobraźcie sobie co będzie jak zostaną dla nich otwarte granice i rynki pracy....
Shengen i Unia Europejska to dwie różne rzeczy kolego, ale się zgadzam - Turcja to Arabowie, a nie Europejczycy.

Cytat:
Turcja jest kandydatem do UE.... wyobraźcie sobie co będzie jak zostaną dla nich otwarte granice i rynki pracy....

Libertinus napisał/a:
hehe zabawne...
a myślisz że kto wyrabia 90% niemieckiego PKB? ... niemcy? śmieszne... a ulubiona potrawa większości niemców to kebab -.-
Libertinus napisał/a:
będziemy mieli co na harda dodawać

Teired napisał/a:
Shengen i Unia Europejska to dwie różne rzeczy kolego, ale się zgadzam - Turcja to Arabowie, a nie Europejczycy.
Szengen znosi tylko kontrolę na granicach. Sprawy związane z m.in. pracą to kartka praw podstawowych która jest dziełem UE.
No i polska na razie bać się nie musi, Kaczor podpisał niepełną kartę która uratowała nas od losu Włoch, Niemiec, Francji, Hiszpanii, Grecji etc.

Turcja nie wejdzie bo nie chce, i jej nie chcą, z resztą Turcy są strasznie dumni i mówią, że im unia nie potrzebna, że to unia potrzebuje ich,

Poniższy utwór genialne podsumowuje nasze społeczeństwo, ustrój i ludzi przy władzy. A w tym twór szaleństwa - Unię Europejską.

Turcja kandyduje od lat 60` i nigdy nie wiejdzie do Unii. Fakt, UE rzadza idioci, ale nie az tacy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie