Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest kurde coraz bardziej przerażające, pamiętam co było 10 lat temu, a to co jest teraz to mnie na prawdę przeraża... Oni zaczynają być coraz bardziej traktowani jak ludzie...
I to się nazywa czarny humor. Ostatnio w ramach obowiązków rodzicielskich oglądałem Pipi Langstrumpf z roku 1969 i wzruszył mnie obraz Szwecji. I jeszcze jedno w ramach poprawności tata Pipi nie jest już królem murzynów a władcą mórz południowych. Najgorsze jest to, że ta zakłamana historia za dwa lub trzy pokolenia będzie faktem o którym nie będzie się dyskutować.
Na szczęście czarny Władysław Jagiełło nam nie grozi.
Na razie przynajmniej.
No to mamy problem bo jeśli głównym bohaterem jakiegokolwiek filmu (nowe star wars) jest murzyn to ja nie potrafię się z nim utożsamić. A to pociąga za sobą poważne konsekwencje bo nie chce mi się iść na takie coś do kina więc nie ma kasy, więc studia filmowe upadają, więc upada kultura więc mamy koniec świata.
A tak na poważnie filmy mają być rozrywką a nie narzędziem kreowania powalonego światopoglądu. Mam nadzieję że netflix upadnie.
Zaraz zrobią czarnego Karola Wojtyłę :V
Wiedźmin poprawny politycznie
BBC i wszystko jasne ^^ Chyba każdy sadol zna rozwinięcie tego skrótu BBC= Big Black Coc*
prawda ekranu i prawda czasów w których żyjemy
Czarni w Europie to swoisty koń trojański