Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Grek
nowynick • 2018-01-04, 11:06
BBC i Netflix wzięły na tapetę nieśmiertelną Troję i kręcą coś o upadku miasta Temat oblatany pierdylion razy więc pewnie nic nowego się nie dowiemy. No może jednak tak. Czegoś czego nas nie uczyli o starożytnych Grekach. Panie i Panowie! Przedstawiam Achillesa!
ukryta treść

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JohnMadafaka 2018-01-04, 13:37 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nowynick 2018-01-04, 13:51 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LucyferDiabollo 2018-01-04, 16:00 7
Zgłoś
Tafariel 2018-01-04, 16:22 4
Zgłoś
timmy77 2018-01-04, 16:27 5
To jest kurde coraz bardziej przerażające, pamiętam co było 10 lat temu, a to co jest teraz to mnie na prawdę przeraża... Oni zaczynają być coraz bardziej traktowani jak ludzie...
Zgłoś
banerr 2018-01-04, 16:48 6
I to się nazywa czarny humor. Ostatnio w ramach obowiązków rodzicielskich oglądałem Pipi Langstrumpf z roku 1969 i wzruszył mnie obraz Szwecji. I jeszcze jedno w ramach poprawności tata Pipi nie jest już królem murzynów a władcą mórz południowych. Najgorsze jest to, że ta zakłamana historia za dwa lub trzy pokolenia będzie faktem o którym nie będzie się dyskutować.
Zgłoś
Suka_Blyat 2018-01-04, 16:54 8
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-01-04, 16:58 1
Na szczęście czarny Władysław Jagiełło nam nie grozi.
Na razie przynajmniej.
Zgłoś
tips6 2018-01-04, 17:04 6
No to mamy problem bo jeśli głównym bohaterem jakiegokolwiek filmu (nowe star wars) jest murzyn to ja nie potrafię się z nim utożsamić. A to pociąga za sobą poważne konsekwencje bo nie chce mi się iść na takie coś do kina więc nie ma kasy, więc studia filmowe upadają, więc upada kultura więc mamy koniec świata.

A tak na poważnie filmy mają być rozrywką a nie narzędziem kreowania powalonego światopoglądu. Mam nadzieję że netflix upadnie.
Zgłoś
wojtasbbi 2018-01-04, 17:08 2
Zgłoś
Foto123 2018-01-04, 17:11 2
Zaraz zrobią czarnego Karola Wojtyłę :V
Zgłoś
banerr 2018-01-04, 17:14 13
Wiedźmin poprawny politycznie
Zgłoś
Setines 2018-01-04, 18:36 4
BBC i wszystko jasne ^^ Chyba każdy sadol zna rozwinięcie tego skrótu BBC= Big Black Coc*
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-01-04, 18:53 1
prawda ekranu i prawda czasów w których żyjemy
Zgłoś
Rafao 2018-01-04, 18:54 1
Czarni w Europie to swoisty koń trojański
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem