na początku myślałem, że śpiewa Kalisz w makijażu, ale Kalisz stoi obok
Gadzinowski chyba pijany, Anna niczym łania na łące, hasa i skacze z gracją i powabem, jak na prawdziwą damę przystało
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-23, 19:27
Kalisz jest zajebisty, przynajmniej sie umie bawić
konto usunięte
2012-02-23, 21:23
W 1:40 odruch wymiotny Palikota.
konto usunięte
2012-02-23, 22:29
Duży chłop z tej Grodzkiej.
konto usunięte
2012-02-23, 22:32
Bydło się baunsuje za pieniądze podatników...otwierać pieca
konto usunięte
2012-02-23, 22:44
nie rozumiem dlaczego to nie jest na hardzie...
konto usunięte
2012-02-23, 23:02
Myślę, że nawet dla takiej szmaty jak polityk taniec z czymś takim musi być upodleniem, no ale czego nie robi się dla koryta
promowanie pedalstwa, transwestytów i innych brudów - na taka partie ludzie będą głosować ?
konto usunięte
2012-02-23, 23:36
konto usunięte
2012-02-23, 23:43
konto usunięte
2012-02-23, 23:45
Ja jestem naprawdę tolerancyjny. Chce uchodzić za kobietę - nic mi do tego. Mogę mówić do niej na "pani". Dla mnie to nie ból a po co mam komuś sprawiać przykrość zupełnie bez potrzeby, ale gdybym miał z nią tańczyć cały czas miałbym świadomość i wrażenie, że tak na prawdę tańczyłbym z facetem, a tego już bym nie zdzierżył. I nic na to nie poradzę...
Ale nie ma co dobra drag queen umie rozkręcić każdą imprezę gdzie ludzie mają troszkę dystansu do siebie.
Prawdziwy Gentelman zawsze sam prosi partnera do tańca.