Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
GROM ramię w ramię z SEALs
konto usunięte • 2013-04-20, 12:49

Przyjaźń i braterstwo broni - co oznaczają te słowa było widać, słychać i czuć na spotkaniu dwóch amerykańskich komandosów elitarnej jednostki SEALs z żołnierzami nie mniej elitarnej jednostki GROM. Drago - którego już państwu w Polsce i Świecie przedstawialiśmy i Brandon - który z kolei słynie z tego, że szkoli wszystkich snajperów, spotkali się w Warszawie z polskimi towarzyszami broni. I wspominali, że gdy ramię w ramię walczyli w Iraku, nie było widać różnic między gromowcem a sealsem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gwardek 2013-04-21, 0:41 1
@SQT - Tak oczywiście ty byś wolał siedzieć na dupsku niż wyjechać, sprawdzić się i dodatkowo zarobić. Nie po to idzie się do GROMu żeby siedzieć i nic nie robić. A gówna tobie już nie trzeba nakładać, bo od dawna jesteś nim przepełniony aż się uszami wylewa. Skończ frajerze i umrzyj najlepiej. (Dla dobra tego kraju)
Zgłoś
Ranger 2013-04-21, 1:29 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zonk 2013-04-21, 10:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lindorn 2013-04-21, 10:57
Mam kuzyna w wojsku w przeciwchemicznych siedzi już drugą turę w iraku w domu zona i dziecko czekają a pojechał bo mu w sztabie powiedzieli że jak nie pojedzie to nie przedłużą kontraktu i uj btw podpisywał papier że się nie zgada na wyjazdy jak mu się dziecko urodziło
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 12:07
Zgłoś
Ranger 2013-04-21, 13:59
lindorn napisał/a:

Mam kuzyna w wojsku w przeciwchemicznych siedzi już drugą turę w iraku w domu zona i dziecko czekają

A to ciekawe, bo naszych żołnierzy już nie ma w Iraku

lindorn napisał/a:

a pojechał bo mu w sztabie powiedzieli że jak nie pojedzie to nie przedłużą kontraktu

Brednie. To jest miejska legenda, która ani razu nie znalazła potwierdzenia w rzeczywistości. Mój znajomy służy w obronie przeciwchemicznej z Tarnowskich Gór. Siedzi tam już 11 lat i prędzej go wyjebią po 12 latach(b taki jest limit) niż nie przedłużą kontraktu ze względu na odmowę wyjazdu. A na misje nie jeździł w ogóle...

Stryjek napisał/a:

Jeżeli cztery lata w desancie to zasadnicza służba, a praca w biurze to zmywak to zajebiście.

Tia, nazywaj to jak chcesz jeśli ułatwia ci to pogodzenie z rzeczywistością
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-21, 20:43
lindorn napisał/a:

Mam kuzyna w wojsku w przeciwchemicznych siedzi już drugą turę w iraku w domu zona i dziecko czekają a pojechał bo mu w sztabie powiedzieli że jak nie pojedzie to nie przedłużą kontraktu i uj btw podpisywał papier że się nie zgada na wyjazdy jak mu się dziecko urodziło

Dokładnie na takiej zasadzie dostaje się do Iraku większość żołnierzy. Jak najbardziej rozumiem to ,że część jedzie aby dorobić jakieś pieniądze ale jest to naprawdę mała liczba. I właśnie w ten sposób MON pokazuje jednak że jest "inteligentną" instytucją i jak umie sobie podporządkować żołnierzy z korpusu szeregowych i podoficerów, bo głównie ich to dotyczy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem