📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ciekawe kto ma film z after party? Pewnie szef stacji żeby debile siedziały cicho! P E D A Ł Y!
Akcje nieprzygotowane, chaos, brak techniki, byle wyglądać niby groźnie i móc sie pochwalić przed kolegami ze niby jestem kozak. Marne to.
AnalAcrobat napisał/a:
I zdziwilibyscie się ilu z takich gości w życiu codziennym wcale nie są troglodytami na zasiłku. Banan może akurat tak, ale chociażby ten ostatni Polak wyglądal na ogarniętego typka, który po prostu lubi ten sport.
Tja, już widzę jak jakiś ogarnięty, wykształcony człowiek może przychodzić do roboty z obitym ryjem co miesiąc, czy nawet kilka razy w roku

Jako prawilny kabel rozprułem się do jutjuba, doniosłem gdzie trzeba... z kilkunastu kont

Justynka99 napisał/a:
Tja, już widzę jak jakiś ogarnięty, wykształcony człowiek może przychodzić do roboty z obitym ryjem co miesiąc, czy nawet kilka razy w roku To może przejdzie w jakimś magazynie, ale nie wśród poważnych ludzi. Pomijając, że po takiej walce to pewnie kilka tygodni w szpitalu spędzają, a na to, żeby takie turnusy zaliczać regularnie też żaden człowiek pracujący na odpowiedzialnym stanowisku nie może sobie pozwolić.
Wiesz, można też pracować na siebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie