Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-10-29, 17:04 24
Gross, typowo Zydowskie nazwisko, jak, Klaus, Hellman...

Piwo jest. idiotyzm, to trzeba tepic!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 17:09 1
salmonellas, dokładnie! Takich ludzi jak on trzeba tępić, wywalić z Polski dożywotnio!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 17:17 20
Olejnik dobrze mu powiedziała. Może i jest stronniczą dziennikarką, ale mimo wszystko - Polka
Zgłoś
Roszp 2012-10-29, 17:25 3
A w innym kontekście to by było "Olejnik głupia szmata, sratatata".
Zgłoś
fun88 2012-10-29, 17:26 3
GRoss komm zu mir!!!

podpis użytkownika

hs
Zgłoś
Radysh 2012-10-29, 17:30 5
Nie p🤬lcie. Olejniczak, jak jej nie lubię, tak wytyka kłamstwa i manipulacje jak leci. I tu to udowodniła.

A Gross tłumaczy się jak sztubak!

Ktoś mu powinien wytłumaczyć, że życie moje, mojej rodziny czy osób mi bliskich jest więcej warte, niż życie ż🤬da czy innego sąsiada.

Tak właśnie reagowali ludzie, których ten dziadu oskarża o brak uczuć. Przypisując im spojrzenie materialne. No, ale jak inaczej mógłby patrzeć ż🤬d. Że powiem tak gwoli sprawiedliwości oczerniania jednych przez drugich.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 17:52 93
"Amerykański pisze Ż🤬d
O Waszej za holocaust winie,
Obce Ż🤬dowi słowo "wstyd",
Choć w polskiej chował się rodzinie."

Tekst z utworu czajkowskiego "Żołnierzom wyklętym"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 18:05 2
Patrząc na powyższe komentarze widać, że w polsce nie ma antysemityzmu wcale... Prawda jest taka, że facet napisał zgodną z faktami, ale dla większości niewygodną książkę. Prawda w oczy kole
Zgłoś
Foquz 2012-10-29, 18:06 1
do gazu z nim!

podpis użytkownika

Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
I poznasz, że Ja jestem Pan, gdy wywrę na tobie swoją zemstę...
Zgłoś
Roszp 2012-10-29, 18:21
Radysh napisał/a:

Olejniczak, jak jej nie lubię

Tak jej nie lubisz, że nawet nazwisko przekręciłeś
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 19:02 7
ż🤬dek zawsze będzie ż🤬dkiem... szczury, to jest po prostu szczurzy naród, szczurze DNA i nikt mnie nie przekona ze jest inaczej. Tak strasznie są pokrzywdzeni przez los, że nie można złego powiedzieć o ż🤬dku bo wpadnie do Ciebie mosad a helsińska fundacja praw dałnów zniszczy się w strasburgu. Nie chcę nić mówić, ale pogrom ż🤬dów podczas II wojny światowej to chyba był pomysł matki natury żeby zachować jakąś równowagę. Ciul wie ilu by ich teraz było. Antysemityzm nie zrodził się z niczego. A będę nienawidził złamasów którzy z pejsem i młotem wchodzą mi do kraju z przekonaniem o swojej wyższości i pokrzywdzeniu... bo jemu się k🤬a należy kamienica.
Zgłoś
wojtecki2005 2012-10-29, 19:04 2
k🤬a ż🤬dowska zapomniała jak tych gadów przed Niemcami w piwnicach chowali hołota j🤬a ptfu

podpis użytkownika

Zawsze Polska
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-29, 19:05
Ż🤬dzi do pieca, jak się nie mieszczą to łamać w pół
Zgłoś
Damciciastko 2012-10-29, 19:08
Za mało widocznie Polacy przeszkadzali bo te szczury dalej są wszędzie!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie