Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-10-29, 23:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gressive 2012-10-29, 23:30 1
@ Liluh

Idź sobie stąd cholerny beznapletkowcu.
Zgłoś
mateelv 2012-10-30, 2:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WojciechM 2012-10-30, 3:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-30, 6:03
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-10-30, 8:32
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-30, 9:20
@Arashel

Izrael jest sojusznikiem USA, nie należy do NATO więc nie ma z nami sojuszu wojskowego.
Zgłoś
niegrzech 2012-10-30, 9:31
Biedny chory człowiek
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-10-30, 9:36
Abdulan napisał/a:

Izrael jest sojusznikiem USA, nie należy do NATO więc nie ma z nami sojuszu wojskowego.

To z jakiej okazji nasze F16 ostatnio brały udział w manewrach z siłami Izraela?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-30, 9:54
Nie mam pojęcia, może po prostu mieliśmy jakieś wspólne manewry na podstawie jakiejś umowy z USA i Izraelem (menewry nie muszą odbywać się w ramach sojuszu). Izrael nie należy do NATO więc nie jest militarnym sojusznikiem Polski. My za to jesteśmy sojusznikiem USA, które współpracuje militarnie z Izraelem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-30, 10:51
@arashel

Izrael - zlewam ciepłym moczem. Dla mnie to państwo rozbójnicze, które odmawia prawa do stanowienia Wolnej Palestynie. Gross z kolei jest zaślepionym, nieuczciwym i głuchym maniakiem, którego wyciągnięto na światło dzienne i lewacko naznaczono na naczelnego historyka-rewizjonistę, bo jako pierwszy (chociaż mało uczciwie) dotknął sprawy mordowania Polaków wyznania mojżeszowego przez ich sąsiadów. Teraz wali w ten sam bęben ignorując fakt, że to właśnie Polacy, w największej liczbie, noszą tytuł Sprawiedliwych Wśród Narodów Świata. Że za ukrywanie Ż__a była kara śmierci, że Polacy-katolicy tak samo kończyli w obozach śmierci itd. itp. Dlatego Gross zasługuje na olanie ciepłym moczem.

Ale jak czytam durne, antysemickie komentarze, oparte na gówniarskiej zasadzie "bo tak", podobnie jak Grossa ignoranckie, albo jeszcze jakieś neonazistowskie wstawki, to mnie szlag trafia.

W AK nie było antysemickich treści, jako organizacji, chyba, że chodzi ci o indywidualne opinie poszczególnych członków.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-30, 23:14
Przypomniało mi się, że muszę zapłacić rachunek za gaz
Zgłoś
loregore 2012-10-31, 1:38
jak rts się wypowiada to nóż w kieszeni się otwiera brawo monika
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem