📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i widzę czarne oczy tylko czarne oczy ich nie przeoczysz wiem ze nieeee....
@Speedballwtf
Masz rację, manyskins to "skórwiele", Janus92 się pomylił. Może nie zna gramatyki.
Masz rację, manyskins to "skórwiele", Janus92 się pomylił. Może nie zna gramatyki.

ten cholpak z tymi czarnymi oczami to chyba nie relanie ma co ??
jatsko napisał/a:
a tam demon, zwykły brudas
Brudasie to Ci co wieczór ojciec mówi pod kołdrą ładując w dupe kabanie.
są tatuaże i są "soczewki" na całe oko, można obczaić yolandi visser w teledysku "i fink u freeky", tatuażu z oka by nie zmyła. z resztą będzie można ją zobaczyć w poznaniu w strefie kibica za friko 26.06.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie