Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
trawa 2025-06-16, 21:18 1
Marian_Koniuszko napisał/a:

Stłoczyli się na tym dachu, tak jak kilka tygodni wcześniej, w drodze do Grecji:

Ci to się potrafią bawić.Cała wioska poszła na "banana"

[ Dodano: 2025-06-16, 21:38 ]
Bulbulator napisał/a:

Żebyś Ty ten skowyt słyszał, jak ten kundel sobie tego gazu CS poniuchał!

Kiedyś odpaliłem motor (tak motor) i zostałem zaatakowany przez wściekłego psa.Był naprawdę chory na wściekliznę. Dostał gazem (zakazanym,przy którym CS to odświeżacz powietrza ) i jak pomlaskał,pomrużył oczy to zaatakował z jeszcze większą determinacją. Zimowe portki z kordury i okute crosowe buty uratowały mi dupę.
Takie buty są niezniszczalne,jak narciarskie.gdyby nie one to nie dał bym rady choć nie panikowałem.
Dodam że "gaz " zawierał międzyinnymi kwas azotowy.,nie da się tego kupić na mieście.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-16, 21:51 1
trawa napisał/a:

Ci to się potrafią bawić.Cała wioska poszła na "banana"
Kiedyś odpaliłem motor (tak motor) i zostałem zaatakowany przez wściekłego psa.Był naprawdę chory na wściekliznę. Dostał gazem (zakazanym,przy którym CS to odświeżacz powietrza ) i jak pomlaskał,pomrużył oczy to zaatakował z jeszcze większą determinacją. Zimowe portki z kordury i okute crosowe buty uratowały mi dupę.
Takie buty są niezniszczalne,jak narciarskie.gdyby nie one to nie dał bym rady choć nie panikowałem.
Dodam że "gaz " zawierał międzyinnymi kwas azotowy.,nie da się tego kupić na mieście.

Moja psia ofiara miała trochę inny charakter.
Wk🤬iał agresywnym szczekaniem tak, że wszystkie dzieci w okolicy bały się tam przechodzić, bo kiedyś kundel mógłby się wydostać.
Po otrzymaniu zasłużonej porcji specyfiku i przeoraniu śniegu na podwórku, charakter mu się odmienił i potem sp🤬alał w ciemny kąt podwórza jak tylko zwietrzył zapach mój albo mojego brata. Jego psia natura się jakoś zmieniła.
Zgłoś
sothis 2025-06-16, 22:09 1
Bulbulator napisał/a:

Taki wk🤬iający i niebezpieczny piesio dostał odemnie strzała gazem CS prosto w ryj. Potem przeorał tym ryjem cały śnieg na podwórzu.

Też festiwalem. Satysfakcjonujący efekt.
Teraz jestem po drugiej stronie bariery.
Posiadam potwora na 4 łapach. J🤬y rzuca sie na każdego, a jeszcze te ciule go k🤬a chcą głaskać jak widzą ryzyko.
Moje bydlę ma 5kg, wygląda jak owieczka i zaliże każdą nieostrożną kobitkę, facetów jakoś nie chce xd
I teraz wyobrazcie sobie jak w pustym autobusie przylazi do mnie kierowca ze muszę wysiąść bo pies nie ma kaganca.
No przepis przepisem, wysiadłem.
I co, słusznie sie przyj🤬 ?
W końcu półroczne szczeniaki tez mogą ugryźć
Zgłoś
trawa 2025-06-16, 22:11
Był źle wychowany. Możliwe że pierwszy raz w życiu dowiedział się o rzeczach których nie wolno robić.
Najgorsze są psy babć,starych panien,z🤬bów nie zdających sobie sprawy że pies chce być alfa i innych takich co pozwalają psom na wszystko.
Zgłoś
Wombat212 2025-06-17, 2:34
sk🤬ysyny nie na swoje to sie wp🤬liły na auto j🤬e
Zgłoś
schum84 2025-06-17, 3:46
Boja sie kundla, co za p🤬deczki 🤣😂 wyjebac kopa z buta kundlowi to sie szybko nauczy porzadku
Zgłoś
Vinidv 2025-06-17, 5:05
schum84 napisał/a:

Boja sie kundla, co za p🤬deczki 🤣😂 wyjebac kopa z buta kundlowi to sie szybko nauczy porzadku

Właśnie tu był problem. Nie mieli butów.
Zgłoś
cygar 2025-06-17, 6:54 1
schum84 napisał/a:

Już widzę jak dzielnie dajesz kopa a pitbulowatemu a on nawet nieodczuł i złapał szczenką za twoje giry z półtonowym odciskiem.
Naprawdę nie masz wyobraźni. Z takimi bestiami nie ma żartów. Wszystkie do utylizacji albo do strzeżenia obiektów szczególnie ważnych.
Zgłoś
majeńka 2025-06-17, 8:47
Jak to w prawie stoi? Z tym video jako dowodem właściciel pieseczka powinien płacić odszkodowanie i za samochód, i za straty moralne oraz fizyczne dzieci — ale znając życie pewnie to właściciel dzieciów zapłaci.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Damianos88 2025-06-17, 11:01
Do utylizacji właściciel i 🐕
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-17, 12:41
Janko napisał/a:

J🤬ego pchlarza i właściciela uśpić

Raczej tych ludzi, że są tak beznadziejni żeby w 5 osób sobie z psem nie poradzić... sam bym go zatłukł jakby mnie atakował. Miałem 2 razy sytuację, że pies szedł z właścicielem bez smyczy i podleciał do mnie szczekając, nie czekając, aż ugryzie walę kopa w pysk, a właściciel dostaje z🤬bke i wszystko gra.
Zgłoś
psotna_cipka 2025-06-17, 21:04
Na smalec i skwarki sk🤬iela.
Zgłoś
schum84 2025-06-18, 9:50
cygar napisał/a:

Już widzę jak dzielnie dajesz kopa a pitbulowatemu a on nawet nieodczuł i złapał szczenką za twoje giry z półtonowym odciskiem.
Naprawdę nie masz wyobraźni. Z takimi bestiami nie ma żartów. Wszystkie do utylizacji albo do strzeżenia obiektów szczególnie ważnych.

ahah nie odczul, lol , nie kazdy jest p🤬deczka, ze nie ma sily kopnac porzadnie. i kundle to nie robocopy, ze nie poczuja deklu.
Zgłoś