Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gruba świnia w basenie
JokerPL • 2025-02-01, 14:56
Co za głupia locha

podpis użytkownika

"Przestaliśmy szukać potworów pod naszymi łóżkami, gdy zrozumieliśmy że one są w nas."
Zgłoś
żmij 2025-02-01, 18:57 2
tomnbb napisał/a:

Robić tampon z rolki ręcznika papierowego
@
Kiedyś by to nazwali XXXL a teraz Platinium 🤣. Ta "poprawność" zabija...

Ale też trochę bawi

Siedemnaście lat temu ktoś dość dokładnie opisał to, co się teraz dzieje

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Gieros35 2025-02-01, 19:01
janusz_biznesu napisał/a:

To się myj przed oral-randkami🤣

Twoj chlopak postawił ci piwo pedalku?
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-02-01, 19:40 4
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

I ona z tym wysiękiem na podpasce z cieknącą posoką pochwą zalaną tłuszczem wlazła do publicznego basenu....k🤬a mać ! To za paskudna obleśna kobieta ! Dupy pewnie nawet po sraniu nie wytarła bo się w basenie wypłucze... ha tfu !

Ogólnie grubi ludzie są obrzydliwi a najlepsze że taki wieloryb ma pełno spermiarzy którzy nawet gotowi są zapłacić za r🤬anie takiego morświna, a nawet są tacy którzy się z takimi żenią i mają dzieci, j🤬e przegrywy XD
Zgłoś
vladok 2025-02-01, 23:08
“To tylko taki prank”😂
Zgłoś
smc 2025-02-01, 23:18 1
Quassar napisał/a:

No poj🤬e najgorsze jak swołocz nie bierze kąpieli/prysznica przed pójściem na basen bo w końcu na basenie sie umyje przy okazji..
Dlatego od dawna już nie chodzę na basen , w sumie ogólnie nie korzystam z publicznych molochów od restauracji po inne rozrywki tego typu.
I praktycznie w ogóle nie choruje.. bo nie przebywam ze świniami. Więc też nie mam sie od kogo zarazić.

Robię tak samo od wielu lat.

Do tego wakacje z dala od wysypisk trzody chlewnej, czyli destynacje Toskania, jezioro Garda lub Monako. Wolę wypoczywać tydzień krócej, ze to w znamienitym środowisku.
W restauracji zamawiam najprostrze dania, dzięki czemu stać mnie na likal, który jest poza zasięgiem takich osobników jak wyżej.
Nie używam komunikacji publicznej, toalet publicznych oraz domów publicznych.
Jestem zdrów na 100%.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-02-01, 23:24 1
smc napisał/a:

Robię tak samo od wielu lat.
Do tego wakacje z dala od wysypisk trzody chlewnej, czyli destynacje Toskania, jezioro Garda lub Monako. Wolę wypoczywać tydzień krócej, ze to w znamienitym środowisku.
W restauracji zamawiam najprostrze dania, dzięki czemu stać mnie na likal, który jest poza zasięgiem takich osobników jak wyżej.
Nie używam komunikacji publicznej, toalet publicznych oraz domów publicznych.
Jestem zdrów na 100%.

Reklamą wyj🤬eś butów samą agorę. Teraz odpalaj Grindera i OF i trzaskasz geld jak ta lala!!

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
smc 2025-02-01, 23:42
SpalonyŻymianin napisał/a:

Reklamą wyj🤬eś butów samą agorę. Teraz odpalaj Grindera i OF i trzaskasz geld jak ta lala!!

Geld ja mam już ponadto.
Teraz trzeba żyć bo niewiele zostało.
Jak się ma więcej pieniędzy niż życia, to pojawiają się dylematy...
Zgłoś
Mad_Max 2025-02-01, 23:58
Jestem trochę ujarany i na początku w ogóle nie zjarzylem co ona tam ma za gaciami.Pózniej w szoku dwa razy obejrzałem:D
Zgłoś
Xevik20 2025-02-02, 8:03
Quassar napisał/a:

No poj🤬e najgorsze jak swołocz nie bierze kąpieli/prysznica przed pójściem na basen bo w końcu na basenie sie umyje przy okazji..
Dlatego od dawna już nie chodzę na basen , w sumie ogólnie nie korzystam z publicznych molochów od restauracji po inne rozrywki tego typu.
I praktycznie w ogóle nie choruje.. bo nie przebywam ze świniami. Więc też nie mam sie od kogo zarazić.

Dodam jeszcze, że publiczny basen = grzybica stóp . Nikt tego nie kontroluje i bardzo łatwo jest tam złapać grzybicę. Ile razy już śmiechy były, że taki przewrażliwiony czyścioszek się zrobiłem . Człowiek nie chce czegoś złapać ma lęk przed bakteriami i wirusami. Wkurza się i goni wszystkich, że mają myć ręce, to od razu ma łatkę świra.
Nigdy tego nie zrozumiem i niektórzy powinni żyć w średniowieczu. Niby takie zwykłe mycie rąk, a jak dużo zmieniło w życiu ludzi.
Zgłoś
Quassar 2025-02-02, 12:08 2
Xevik20 napisał/a:

Dodam jeszcze, że publiczny basen = grzybica stóp . Nikt tego nie kontroluje i bardzo łatwo jest tam złapać grzybicę. Ile razy już śmiechy były, że taki przewrażliwiony czyścioszek się zrobiłem . Człowiek nie chce czegoś złapać ma lęk przed bakteriami i wirusami. Wkurza się i goni wszystkich, że mają myć ręce, to od razu ma łatkę świra.
Nigdy tego nie zrozumiem i niektórzy powinni żyć w średniowieczu. Niby takie zwykłe mycie rąk, a jak dużo zmieniło w życiu ludzi.

najgorzej jak sie złapie Kurzajkę szczególnie na stopie gdzie stajesz, raz za dzieciaka złapałem na basenie od tamtej pory powiedziałem k🤬a dość i nie chodzę więcej...
Zgłoś
Alonso 2025-02-02, 12:21 1
Niektóre kobiety są obleśne. Jak można iść na basen w czasie okresu!. Przecież ludzie zachłystują się tą wodą.
Nie zdziwiłbym się gdyby to babsko lubiło pierdzieć pod wodą.
Zgłoś
Spychacz 2025-02-02, 14:40 1
coś dla tej Lochy - środek na komary w czopku

Zgłoś
Trolik1 2025-02-02, 19:48
JoSeed napisał/a:

No co zrobić, chłopak jest konsekwentny, ma gust! Ja to doceniam 👍

A może i lubi na Winnetou?
Zgłoś
VanHoge 2025-02-02, 23:17
dlatego nie korzystam z basenów saun term. Będąc na termach chochcołowskich wchodząc byłem jedyną osobą na 30 jakie mnie minęło która zgodnie z zaleceniami wzięła prysznic przed wejściem. w środku widząc właśnie takie spasione lochy i stare pukwy powiedziałem "pierwszy i ostatni raz". wole do rzeki wejsć niż w pływającym wszędzie gównem potem szczynami i starymi p🤬dami siedzieć. do dziś mi sie rzygać chce na samą myśl że miałbym tam wrócić
Zgłoś
Minnetou 2025-02-02, 23:18 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

I ona z tym wysiękiem na podpasce z cieknącą posoką pochwą zalaną tłuszczem wlazła do publicznego basenu....k🤬a mać ! To za paskudna obleśna kobieta ! Dupy pewnie nawet po sraniu nie wytarła bo się w basenie wypłucze... ha tfu !

To jest c🤬j. Pracuję na basenie w którym znajduje się duża strefa saun i relaksu. Zużyte tampony znajdowane pod ławkami w saunach podczas gruntownego sprzątania to normalna.
Bonus: Ostatnio ktoś zostawił TRZYDZIESTOCENTYMETROWE GÓWNO w saunie parowej Na szczęście sprzątanie nie należy do moich obowiązków
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie