Nigdy nie jest za późno, aby zacząć przestać wp🤬lać i ruszyć się sprzed komputera. Efekty są powalające.
Dobrze, że się wzięli za siebie, ale jak można się doprowadzić do takiego stanu? Nie wiem...
Reszta w komentarzu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up, grammar nazi czy po prostu debil ?
konto usunięte
2013-10-06, 20:26
Pasuję. Do kostek się nie zniżę.
Amfetamina potrafi zdziałać cuda.
Większość z nich owszem, schudła te 20, 30, x... kg ale jak na polskie warunki wciąż mają 10-15 kilo do zrzucenia żeby zejść z poziomu "kaszalot" do "laska".
konto usunięte
2013-10-06, 22:15
Podrywasz taką babkę jak jest chuda bierzesz ślub robisz dzieci a potem przestaje się przejmować wyglądem, zaczyna żreć i rośnie ci taki wieloryb nie wiadomo skąd.
konto usunięte
2013-10-06, 22:21
piwko leci już za sam tytuł
u mnie jest prawie tak samo jak u tych ludzi z tą różnicą ze ja to robię na odwrót
konto usunięte
2013-10-06, 22:29
Najbardziej zdumiewająca przemiana.
konto usunięte
2013-10-06, 22:44
Pierw masa potem rzeźba...
Ale tak panowie na serio, widzicie tu różnicę? Świna to świnia. Z pasztetu róży nie zrobisz.
Facet jak jest gruby i schudnie, to co najwyżej skóra będzie na nim bardziej wisiała.
Ale panna jak była gruba i miała duże graty, to będzie mieć suty na wysokości pępka.
Taka smutna rzeczywistość