Nigdy nie jest za późno, aby zacząć przestać wp🤬lać i ruszyć się sprzed komputera. Efekty są powalające.
Dobrze, że się wzięli za siebie, ale jak można się doprowadzić do takiego stanu? Nie wiem...
Reszta w komentarzu.
@Up, grammar nazi czy po prostu debil ?
d................o
2013-10-06, 20:26
Pasuję. Do kostek się nie zniżę.
wszyscy oni mają raka
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
C🤬j z tego że schudły, skoro nadal są J🤬YMI pasztetami!!
Amfetamina potrafi zdziałać cuda.
Większość z nich owszem, schudła te 20, 30, x... kg ale jak na polskie warunki wciąż mają 10-15 kilo do zrzucenia żeby zejść z poziomu "kaszalot" do "laska".
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
k................z
2013-10-06, 22:15
SQT chodzi o to że nie znasz się a tym zupełnie i p🤬lisz
Podrywasz taką babkę jak jest chuda bierzesz ślub robisz dzieci a potem przestaje się przejmować wyglądem, zaczyna żreć i rośnie ci taki wieloryb nie wiadomo skąd.
c................r
2013-10-06, 22:21
piwko leci już za sam tytuł
u mnie jest prawie tak samo jak u tych ludzi z tą różnicą ze ja to robię na odwrót
T................l
2013-10-06, 22:29
SQT napisał/a:
Co z tego że się odchudzili jak teraz będą musieć cały czas pilnować się bo raz dwa wrócą do dawnej formy. Jak ktoś jest chudy to chodźby nie wiadomo ile jadł pozostanie chudy.
Co ty chłopie p🤬lisz...
Najbardziej zdumiewająca przemiana.
m................t
2013-10-06, 22:44
Pierw masa potem rzeźba...
Ale tak panowie na serio, widzicie tu różnicę? Świna to świnia. Z pasztetu róży nie zrobisz.
Facet jak jest gruby i schudnie, to co najwyżej skóra będzie na nim bardziej wisiała.
Ale panna jak była gruba i miała duże graty, to będzie mieć suty na wysokości pępka.
Taka smutna rzeczywistość