👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwaga, ja uciekam z sadistica bo zaczęła panować tu straszna cenzura. Mój temat już po 2 minutach wylądował w sucharach "Lepsze miejsce po śmierci". Może nie jestem bardzo błyskotliwy ale myślę że jest tam trochę sadyzmu rozrywki i tematu do konstruktywnej dyskusji. Mimo tego nie miał szans na główną. Jeśli dacie parę piw będę wdzięczny. Nie dlatego, że chce zobaczyć temat na głównej ale dlatego, mam dość cenzury w tym chorym kraju!!!!!!
sadol.pl/lepsze-miejsce-po-smierci-vt184959.htm
O Ch wam chodzi. Kolo jest Ok, więc na sadola się nie nadaje. na YT zrobi furore i życzę mu najlepszego.
jack2100 napisał/a:
Uwaga, ja uciekam z sadistica bo zaczęła panować tu straszna cenzura. Mój temat już po 2 minutach wylądował w sucharach "Lepsze miejsce po śmierci". Może nie jestem bardzo błyskotliwy ale myślę że jest tam trochę sadyzmu rozrywki i tematu do konstruktywnej dyskusji. Mimo tego nie miał szans na główną. Jeśli dacie parę piw będę wdzięczny. Nie dlatego, że chce zobaczyć temat na głównej ale dlatego, mam dość cenzury w tym chorym kraju!!!!!!
Krzyżyk na drogę

Problem w tym, że to szczupły koleś przystylowany na grubasa i zagadka zwinności rozwiązana. Cieszcie się jednak dalej, że gruby jest taki sprawny.

Koperek napisał/a:
Nie to ,że się czepiam ,ale często ci wywijacze zwyczajnie nie potrafią grać.
Ta i najlepszym przykładem jest Ronaldinho i Messi ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie