Podpisuję się pod postem Maksa. Jak nie lubicie takich grubasów, to po prostu nie oglądajcie takich filmów, nie zachęcajcie innych do ich oglądania, nie wrzucajcie ich nigdzie i żaden z was nie będzie cierpiał. I tak, takie budzenie ludzi ze snu jest okropnym sk🤬ysyństwem. A chłopaka podziwiam za stalowe nerwy, ja bym dawno zamordował tego durnia i lansował się tym w Internecie, może nawet i na dziale hard na Sadistic.pl, nawet jakby był moim bratem.
Aha, Max, trochę błędne koło zatoczyłeś, bo otyłość JEST chorobą, nieważne, czym jest spowodowana. Czy zwyczajnym zjadaniem 5 kg cukierków dziennie i 20 buł z McDonalda, czy też kwestiami genetycznymi i wadami metabolizmu.
Aha, Max, trochę błędne koło zatoczyłeś, bo otyłość JEST chorobą, nieważne, czym jest spowodowana. Czy zwyczajnym zjadaniem 5 kg cukierków dziennie i 20 buł z McDonalda, czy też kwestiami genetycznymi i wadami metabolizmu.

buahahahahaha naśmiewanie sie z dałnów jest zajebiste a z tłustych dałnów to już w ogóle bomba

K🤬a to co on mówi jest gorsze do rozpoznania niż nagrania rozmów pilotów tupolewa... Jedyne co zrozumiałem to "stop recording" i "mommmmm"

Feragas napisał/a:
Heh za ta j🤬ą trąbkę na meczu gościowi zęby wszystkie wybiłem jak mi tym nad uchem walnął.
Gratuluje!! Jesteś moim idolem, zakochałem się...

A z jaką werwą załamuje czasoprzestrzeń wymac🤬jąc tymi nibynóżkami!

Jak ja bym miał takiego brata , to bym go wk🤬iał codziennie, lubie grubasków wkrwiac