Gelderland, Holandia, 30 października. Pociąg pasażerski zderzył się z ciężarówką przewożącą gruszki na przejeździe kolejowym, wykolejając lokomotywę i rozrzucając ładunek.nikt nie zginął
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
🔥
Farciarze ...
- teraz popularne
A to nie chodzi o ten biały samochód, ze mu zatorował drogę i dlatego zaczął cofać? Na koniec on mu odjechał a ten zaczynał podjeżdżać do przodu? Dziwne, ale chyba jedyne wytłumaczenie, ze nie był w stanie sie tam zmieścić.
Selekcjoner napisał/a:
Jechać nie jechać oto jest pytanie
Butloszczochy to tylko na prostej drodze umieją poganiać światłami a jak trzeba pomyśleć to rozum wysiada🤣
W Polsce po zamknięciu ramp musiał by czekać pewnie jeszcze z minutę a w Holandii pociąg przejeżdża w ciągu 10-15 sekund
duszor napisał/a:
A to nie chodzi o ten biały samochód, ze mu zatorował drogę i dlatego zaczął cofać? Na koniec on mu odjechał a ten zaczynał podjeżdżać do przodu? Dziwne, ale chyba jedyne wytłumaczenie, ze nie był w stanie sie tam zmieścić.
mnie się wydaje, że on chciał skręcić w lewo się nie mieścił, dlatego cofnął i chciał się ustawić bliżej prawej strony, żeby mieć więcej miejsca na skręt
Ja wiem co on zrobił. Chciał skręcić w lewo, ale źle za ciasno wjechał na przejazd, dlatego nie miał szans się tam zmieścić. Dlatego cofnął i próbował ponownie. Tak, gość jest idiotą i nie ma pojęcia o bezpiecznej jeździe jakimkolwiek autem. Mógł po prostu pojechać na wprost, zjechać z przejazdu i przeczekać.
JerseyDevil napisał/a:
Gelderland, Holandia, 30 października. Pociąg pasażerski zderzył się z ciężarówką przewożącą gruszki na przejeździe kolejowym, wykolejając lokomotywę i rozrzucając ładunek.nikt nie zginął
Gdzie masz tą lokomotywę?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie