Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:23
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KomornikSądowy 2023-04-12, 8:24 4
Niezły strzał w kolano tybetańskie xD
Zgłoś
BambiPMT 2023-04-12, 8:34 2
DMT napisał/a:

Jeżeli wierzyć pewnym, dość dobrze udokumentowanym "incydentom", to istnieje taka religia, gdzie dzieci już za życia mają pewne, że będą ssakami...

Istnieją. Nie bądź pedałem płynącym na kościół katolicki. Każda religia to gówno. Pluj na każdą.
Zgłoś
PabloSkills 2023-04-12, 8:45
Przecież oni tylko się bawią. Takie słodkie, niewinne mizi mizi.
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-12, 8:47 3
Wiara sama w sobie nie jest zła to człowiek zaprzągł słowo Boże do robienia mamony. Ja jestem wierzący ale nie praktykujący bo wiarę w instytucje kościoła już dawno utraciłem.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-04-12, 8:57 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrekt1976 2023-04-12, 10:01 4
Oj tam oj tam. Dziadek sie zapomnial ze nie jest sam na sam bo ma swoje lata i mu sie pokoje popieprzyly. Moze zapomnial ze jest na imprezie gdze nagrywa go 50 kamer i po prostu przeszedl do swoich codziennych wieczornych rytualow w mysl zasady dzien bez molestowania , dniem straconym. Tak serio bylo to tak obrzydliwe ze szkoda slow. Pedofilia powinna byc karana chemiczna kastracja i dozywotnim wiezieniem
Zgłoś
Dyskryminator 2023-04-12, 10:31 1
Bardziej obrzydliwe niż srające na siebie pedały z harda.
Zgłoś
skywalker75 2023-04-12, 10:51 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MalcolmX 2023-04-12, 11:18 21
Zgłoś
Love_is_Love 2023-04-12, 12:42 2
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-12, 13:11 4
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-12, 13:25 4
mwaski napisał/a:

A widziałeś, żeby ateiści utworzyli cały system ukrywania pedofilskich zbrodni, przenoszenia sprawców z miejsca na miejsce, oczerniania ofiar i opluwania uczciwych ludzi domagających się sprawiedliwości, tak jak to zrobił kościół?

Ateiści mają łatwiej, bo nie stworzyli żadnych struktur społecznych. Gdyby je stworzyli to pewnie niezłe dymanko pedalskie i ludzkie stonogi by się tam odbywały z Tobą na czele (albo na końcu)

Zgłoś
Gamcio1990 2023-04-12, 13:33 2
mwaski napisał/a:

Religie. Najgorsze paskudztwo jakie ludzkość wymyśliła.

Może i masz rację - ale jeśli znasz trochę historię to musisz sobie zdawać sprawę że bez tego nie potrafimy istnieć. Nie było cywilizacji bez religii - a jeśli była to słabiutko z nią skoro nic o niej nie wiemy. Religia ma swoje minusy ale plusów ma zdecydowanie więcej.
Zgłoś
skywalker75 2023-04-12, 15:35 4
mwaski napisał/a:

A widziałeś, żeby ateiści utworzyli cały system ukrywania pedofilskich zbrodni, przenoszenia sprawców z miejsca na miejsce, oczerniania ofiar i opluwania uczciwych ludzi domagających się sprawiedliwości, tak jak to zrobił kościół?

Oczywiście, że tak, niektóre lewicowe partie zachodnie, nie tylko nie ukrywają swoich skłonności pedofilskich ale wręcz domagają się ich legalizacji. Lewica i komuniści to największe pedofilskie bagno

Zgłoś
MentalBoy 2023-04-12, 17:07
mwaski napisał/a:

Religie. Najgorsze paskudztwo jakie ludzkość wymyśliła.

A gaz musztardowy ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem