👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Albo scenarzysta jest idiotą, albo świadomie robi serial dla idiotów.
Takiego gówna bym się nawet nie spodziewał w jakiejś pakistańskiej TV - znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.
Takiego gówna bym się nawet nie spodziewał w jakiejś pakistańskiej TV - znowu jesteśmy 100 lat za murzynami.

no tak... wy się śmiejecie a naoglądają się takich serjali wasi starzy i będą mowić że was też to czeka jak będziecie siedzieć przed kompem dłuzej niż godzine dziennie
Czy twórca scenariusza zamienił się na rozumy z penisem dowolnej kobiety z działu hard?

Krzysztex napisał/a:
Albo scenarzysta jest idiotą, albo świadomie robi serial dla idiotów.
Zgadzam się wpierw jego do odstrzału ... a telewizje do wysadzenia :]

Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna

[quote=szopenus]Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
A mi się podobało ^^
A mi się podobało ^^
A mi się podobało ^^
szopenus napisał/a:
Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
A mi się podobało ^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie