📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

no tak... wy się śmiejecie a naoglądają się takich serjali wasi starzy i będą mowić że was też to czeka jak będziecie siedzieć przed kompem dłuzej niż godzine dziennie
Czy twórca scenariusza zamienił się na rozumy z penisem dowolnej kobiety z działu hard?

Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna

[quote=szopenus]Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
A mi się podobało ^^
A mi się podobało ^^
A mi się podobało ^^
szopenus napisał/a:
Powinien zatłuc lekarza, zabrać mu artefakty i przenieść się do M jak Miłość. Wysadzić chatkę dziadka Lucka i sformatować tę całą Grabinę, później teleport Na Wspólną, oj, tam byłaby rzeź niewiniątek. I tak mały, dzielny wojownik dokończyłby dzieła na 99 lvl mordując Majkę za pomocą Railguna
A mi się podobało ^^

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie