👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bigfooty
Reptalianie
Kosmici
Atlantydzi
Plejstejszyny.
Finezja jak u Tomka KamMela.
Reptalianie
Kosmici
Atlantydzi
Plejstejszyny.
Finezja jak u Tomka KamMela.

Soohy_666 napisał/a:
Popieram w 100%A co do kolesia?? Starzy chyba mają za dużo kasy i za bardzo gnoja rozpieszczają... Powinni skończyć z bezstresowym wychowaniem bo gówniarzowi się już we łbie przewraca...
dobrze powiedziane!

fajny zestawik, fajny zestawik. Patrzycie? patrzycie? no to patrzcie

Widać ze typ urodził się wczoraj...
No popatrzcie na to ps move, popatrzcie. Widzicie? Nie.
Jak nie masz ładnej dykcji to pisz recenzję...
A tak to musiałem się męczyć z jego sepleniącym 10zł/godzine które jest takie słabe jak i jego filmik ...
No popatrzcie na to ps move, popatrzcie. Widzicie? Nie.
Jak nie masz ładnej dykcji to pisz recenzję...
A tak to musiałem się męczyć z jego sepleniącym 10zł/godzine które jest takie słabe jak i jego filmik ...
no nie wiem... ale jak dla mnie to chyba znalezlismy syna Kononowicza.... tak patrzac z mimiki jego twarzy i sposoby w jaki konstruuje wypowiedzi :] jedyne czego brak to oczywiscie jego znak towarowy ktorym jest sweterek ze super szlaczkiem :]

Ja przez cały filmik zastanawiałem się, co to kur... jest "angielskie i".

Asker napisał/a:
Ja przez cały filmik zastanawiałem się, co to kur... jest "angielskie i".
shift+7= &
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie