Konto usunięte
2013-08-16, 14:25
haha w postala jako dzieciak grałam, teraz nie wiem czy bym się odważyła.

najlepszy motyw to obcinanie ludziom głów łopatą i kopanie ich psu, który za nimi gonił.
Ja tam podpalałem jeszcze sk🤬ieli
Ver0 napisał/a:
Postala znam ale Wotyłe ?
Jak można Adamczyka nie znać...
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-Palikot
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Pamiętam jak bawiłem sie z psem w aportowanie odciętą głową
Konto usunięte
2013-08-16, 18:10
jacekmatys napisał/a:
W/g źródła to jest gra Postal 2.
Poważnie ?? Jesteś użytkownikiem sadistica i nigdy nie grałeś w klasykę sadysty ??
Konto usunięte
2013-08-16, 18:19
Postal i Postal 2 dwie zajebiste gry xd
Przepraszam, czy zechciałbyś podpisać petycję?
RockyWood Oj pobierz, polski koleś ma genialny dubbing, zresztą cała gra złym podkładem głosu nie grzeszy
Napewno nie, walnięty knurze..
Konto usunięte
2013-08-18, 20:27
C🤬jowizna, bo nie poobcinał szpadlem głów, a kiedy na nich lał, to chociaż mógł to zrobić po przejściu pierwszego poziomu trudności, bo na drugim, zamiast moczu, z jego "małej pałki", w którą pod koniec tygodnia wdała mu się rzeżączka - leciał napalm. Stracony potencjał filmiku. Nie ma piwa!
Tak, jest to gra Postal 2, a właściwie Postal^2 (Postal do kwadratu) i miała wiele ciekawych dodatków, jak np "Apokaliptyczny Weekend"...
Jeśli ktoś jej nie zna, to tracił czas zarywając do panien, których imię kończyło się na ".jpg" i nie chodzi wcale o to, że nie znając tej gry, życie w tym jego momencie polegało na czymś innym - zwyczajnie jest słabym sadolem. Ta gra, to elementarz sadyzmu.
Cytując Kolesia: "Widzę, że pula genetyczna na tym zadupiu właśnie się wyczerpała"
Cudowna gra w której z kociej dupy można było zrobić tłumik ahhh aż łezka się w oku kręci