gdy czytam niektórych. to zastanawiam się czy potrafią lub w ogóle robili dobrą palcóweczkę
@barann Fajnie pod warunkiem ze nie jest to zakiszony i spocony tyłeczek macany przez spodnie.
Nie wiem, może ja jestem jakiś poj🤬y, ale ludzie którzy publicznie (mam tu na myśli sytuację w której dookoła stoją obcy ludzie) odwalają palcówki i inne macanka, są dla mnie niczym innym jak zwierzętami. Naprawdę nie można się chwilkę powstrzymać i zrobić tego w domu, albo odejść gdzieś w ustronne miejsce?
Za duzo Joachima Loew'a sie naoglądali !
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*

MeanieManie napisał/a:
@Erutlev
biali to ścierwo
mi nie przynosi wstydu bo nie utożsamiam się z białymi
Ktoś tu chyba lubi czarnego k🤬sa w dupie... i w gardle. No nie utożsamiasz się - bo prezentujesz typową dla cz🤬chów niską inteligencję i małpią mentalność.
wildu88123 napisał/a:
Nie wiem, może ja jestem jakiś poj🤬y, ale ludzie którzy publicznie (mam tu na myśli sytuację w której dookoła stoją obcy ludzie) odwalają palcówki i inne macanka, są dla mnie niczym innym jak zwierzętami.
Nie, nie jesteś, ja mam dokładnie tak samo, jak i każdy cywilizowany człowiek.
AyCaramba napisał/a:
Nawet człowiek nie może sobie za dupkę potrzymać bo zaraz stulejarze nagrają i wrzucą do neta...
Rozumiem, że srasz na chodniku przed domem bo przecież jak to człowiek się wysrać spokojnie nie może ?

PhantomMask napisał/a:
Rozumiem, że srasz na chodniku przed domem bo przecież jak to człowiek się wysrać spokojnie nie może ?
wszystko zależy od czasu i chwili,
bo nie znasz dnia i godziny
tylko teraz j🤬e debile nawet. k🤬y sprzedajne, mają telefon z rejestratorem gdy nawet wysrać się w spokoju nie dadzą