👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam dla was prostsze rozwiązanie, ta nasadkę można kupić w sieci sklepów Leroy Merlin, producent chyba Dedra, koszt o ile pamiętam około 30 zł. Wisi na regale z końcówkami.

makabrax napisał/a:
http://www.amazon.com/Gator-Grip-ETC-200MO-Universal-Socket/dp/B000065CJ8
industria24.pl/uniwersalny-klucz-nasadowy-tivoly-gator-grip.html
ale tak jak pisze majsterklepka, fajne to może być do lekkich prac, a nie jak trzeba metrowej dźwigni aby odkręcić śrubę![]()
I jak w tym kraju ma być dobrze, jak gówno warte według ceny z amazon ok 60zł, sprzedają za 155zł i niby przecenione z 235,85zł? Niby inna firma, ale wartość narzędzie zawyżona.

Miałem, nie wytrzymało nawet 2 miesięcy.
Teraz radzę sobie ze wszystkimi śrubami szczypcami morse'a. Polecam -- zapieczone śruby puszczają na sam widok, jak laski pod dyskoteką, kiedy do niej wchodzę.
Teraz radzę sobie ze wszystkimi śrubami szczypcami morse'a. Polecam -- zapieczone śruby puszczają na sam widok, jak laski pod dyskoteką, kiedy do niej wchodzę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie