konto usunięte
2013-10-22, 15:39
@UP seems legit. Pan misiek kraków to chyba nowy w internetach jest...
W życiu takiego syfu nie widziałem

i dawno się tak nie uśmiałem z hejtu w komentarzach
Kustrzebka pęcherzykowata, grzyb żyjący na drewnie, powoduje zgniliznę drewna.
Można jej się pozbywać wymieniając nadgniłe drewniane elementy i resztę wyczyścić dokładnie domestosem. Grzybnie workowców i podstawczaków zupełnie nie radzą sobie z chlorem. Możesz też spróbować wszystko nasączyć domestosem.
Pozdrawiam
To jest verigus cretorius, zwany też często vaginus, ale nie wiem czemu nawet toto niepodobne.
Jest to hybryda tygodniowego syfu i zapchanej toalety oraz kilku odmian pleśni spożywczej. Co ciekawe ten grzybkotwór jest całkowicie niejadalny, a jego spożycie skończy się miłą śmiercią w agonii i męczarniach więc radzę nie próbować go bez posypki z cukru i na trzeźwo.
Co do utylizacji: radziłbym zrobić kwarantannę łazienki, wykopcie sobie kibelek zastępczy na trawniku, a mieszkanie w miare możliwości odkazić ogniem z miotacza ognia.
konto usunięte
2013-10-22, 19:19
wygląda jak piździoszek żółtawy, polej kretem do rur i zobacz czy pomoże
Ty tam wszytko masz do dezynfekcji lizolem
kkndkkndkknd napisał/a:
że tak zapytam zanim posypią się na Ciebie cygańsko-rumuńskie podteksty: czy dobrze przemyślałeś wsadzenie zdjęcia takiego syfu w łazience na sadola?
Ty byś wcale nie miał syfu jak by Ci łazienkę zalało. Czytania powinni uczyć już w przedszkolu

Inaczej widać właśnie takie efekty.
konto usunięte
2013-10-22, 19:48
Chcialem napisac zjedz i sprawdz czy to halun i wtedy doczytalem opis u dolu.
konto usunięte
2013-10-22, 19:52
To nie wyrosło po zalaniu, to już tam było od dawna. Powierzchniowo to podchloryn sodu. Gruntownie to skuć to co tam masz.