R................v
2014-03-19, 17:18
Japier... Stary... ja bym sie bał mieszkać z tym czymś pod jednym dachem... bałbym się że by mnie zamordowało we śnie.
sam pół roku żyłem z p🤬lonym brudasem. gardzę takimi ludźmi. robił syf jak tamte dwa brudne ryje wyżej, tłuszcz poprzypalane garnki. on siedział w mieszkaniu non stop, ja tylko w weekendy. w kiblu były jaki jakieś robaczki, rybiki czy ki c🤬j. pety na balkonie i tym podobne. współlokator poszedł w c🤬j, był porządek i zero robali w kiblu.
siedzą takie c🤬je, nieroby całymi dniami w mieszkaniu, konia walą i c🤬j nic nie robią, a syf jak sk🤬ysyn. jak tak można żyć. mam dwadzieścia parę lat i całkiem inne podejście do życia. albo jestem staroświecki, albo normalny. bo k🤬a innej opcji nie ma.
Krata piwa dla tego, co rozpozna gatunek grzyba.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Mam nadzieję, że chociaż do czynszu się zaczął dorzucać
podpis użytkownika
Browar syci, browar poi, po browarze lepiej stoi.
Serio, ja do czyścioszków nie należę, ale takie coś to już k🤬a szczyt. Brudasy jak c🤬j.
Chłopaki udało się wam wyhodować grzybki psychodeliczne. GRATULUJE!!!! (spróbujcie je zjeść i napiszcie czy was ostro jebło)
Co za brudasy. Facet powinien dbać o swoją higienę i czystość w okół siebie.
PS. 1 garnka nie chciało mu się umyć
To reinkarnacja ryżu w grzyb!
podpis użytkownika
kupujemy rzeczy,
Których nie potrzebujemy
za pieniądze, których nie mamy
żeby zaimponować ludziom,
których nie lubimy
y................o
2014-03-19, 18:17
Cytat:
Jakiś czas temu z kuzynem, z którym mieszkam w kawalerce wychodowaliśmy coś takiego
Chodowla? Serio? Naprawdę k🤬a serio?
Jak zjesz to się pochwal.
T................h
2014-03-19, 18:23
jak sie nazywa ta wyższa forma pleśni?
g................k
2014-03-19, 18:26
yoyoyo napisał/a:
Chodowla? Serio? Naprawdę k🤬a serio?
nie nie nie stary, chyba źle to przeczytałeś. Ja to słowo "wyhodowaliśmy" przeczytałem tak : bla bla bla przez to, że jesteśmy j🤬ymi brudasami zalęgło się nam w garnkach takie kurestwo j🤬e bo jesteśmy p🤬lonymi j🤬ymi brudasami i matka całe j🤬e życie za nas robiła dosłownie wszystko od zmywania naczyń po podcieranie brudnej dupy bla bla bla..