👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest silnik RAGE, np. GTA IV albo Max Payne 3 - jak wam coś z tego działa, to GTA V pewnie też.

To tylko gra, a niektórzy na sam widok trailera spuszczają się jakby to było nie wiadomo co.

danieltrcd napisał/a:
Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.![]()
Niech się nie cieszy, bo nie wiadomo czy w ogóle na PC wyjdzie.

I co wy się tak napalcie i tak wam nie ruszy
(chyba że ktoś w NASA pracuje)

Legenda głosi, że ktoś przeszedł dowolną część GTA nie używając kodów.

pseudorca napisał/a:
Legenda głosi, że ktoś przeszedł dowolną część GTA nie używając kodów.
gta3
gta vice city
San andreas
bez żadnych kodów, z miłą chęcią tylko w gta 4 grałem na kodach bo to program to rozjeżdżania ludzi jadąc chodnikiem połączony z ,,szczelaniem"

Wyjdzie wyjdzie na PC, tylko jak zwykle z 8-miesięcznym opóźnieniem. Pamiętajmy że GTA powstało na PC. Miejmy tylko nadzieje że zrobią dobrą optymalizacje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie