👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

a widzisz, sluchasz tylko tego, o czym sie mowi w danej chwili. Wystarczy pogrzebac troche, wyszukac lokalnych wykonawcow. Wrzucasz wszystkich do jednego worka, oceniasz ta sa miara, bo kiedys uslyszales jakas tam firme, czy "warzke" gie.
O gustach sie nie dyskutuje. A wracajac do magika- to nie wiesz ile zrobil dla polskiej sceny muzycznej. Grunt ze "TY" nie rozumiesz.
Jestem fanem Kalibra i PFK, jednoczesnie smiejac sie z kawalow o smierci magika. To sie nazywa dystans i zdrowe podejscie.
O gustach sie nie dyskutuje. A wracajac do magika- to nie wiesz ile zrobil dla polskiej sceny muzycznej. Grunt ze "TY" nie rozumiesz.
Jestem fanem Kalibra i PFK, jednoczesnie smiejac sie z kawalow o smierci magika. To sie nazywa dystans i zdrowe podejscie.
Oj Polaczek znowu spiął dupę. Polaczek robaczek jesteś Bongman taka jet prawda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie